bookblog.ro

---

Cărțile și modalitățile prin care te pot ajuta să faci bani mulți și să economisești (P)

Scris de • 30 October 2018 • in categoria Altele

Cărțile te ajută să-ți dezvolți o perspectivă proprie asupra vieții, influențându-te din toate punctele de vedere. Acestea te ajută să evoluezi, nu doar din prisma înțelegerii aspectelor vieții legate de dobândirea de cunoștințe și o mai bună înțelegere asupra valorilor și principiilor care ne guvernează existența, ci și din punct de vedere financiar (printre multe altele).

Fiecare carte adună în ea o parte din experiența (reală sau imaginară) a celui care a scris-o, dar și modurile prin care acesta dorește să transmită anumite lucruri. Chiar dacă nu te poate ajuta să iei cel mai ieftin împrumut rapid (halvin pikavippi), o să te învețe când este recomandat să împrumuți bani, cum și în ce măsură. Dar, rolul cărților nu este doar de a transmite informații, păreri, idei și alte valori, ci și de a servi ca modalitate de a face bani și prin această, de a face economii.

Cartea noastră cea de toate zilele, instrument de a face bani mulți!

Nu de puține ori ți s-a întâmplat să auzi despre cărți care au fost vândute pe sume colosale sau despre ediții princeps care au ajuns să valoreze foarte mult. Chiar dacă ți se pare că o carte nu este un instrument de obținere a bunăstării financiare, gândește-te că una dintre cele mai scumpe cărți din lume (Codex Leicester a lui Leonardo Da Vinci) a fost vândută cu suma de 23, 5 milioane de euro. Ceea ce înseamnă că orice persoană care își va dedica viața găsirii unor cărți vechi sau care sunt în ediție limitată, poate ajunge să câștige foarte bine, așa cum menționează www.heti24.fi. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți începi o activitate în domeniul căutării de carte rară și o să ai parte nu doar de satisfacții financiare inegalabile, ci și de o experiență, cu adevărat, unică!

Învață să economisești, citind cărți de specialitate!

O altă modalitate prin care poți obține bani și realiza economii este lecturarea cărților de specialitate, din sfera financiară. Foarte multe persoane au redactat astfel de cărți, bazându-se pe experiența lor cu banii; unele cărți conțin soluții deja verificate în practică, în timp ce altele îți oferă un punct de vedere personal asupra modului în care poți face bani. Dacă ești interesat/interesată să afli cum este posibil să câștigi mai mult, mai bine, mai rapid, tot ceea ce trebuie să faci este să citești o astfel de carte.

Datorită dezvoltării tehnologice, astăzi poți citi online majoritatea cărților dedicate finanțelor, așa că, tot ceea ce trebuie să faci este să descarci o astfel de carte. Dincolo de cartea în sine, un rol important îl va juca modul în care vei înțelege să aplici, prin raportare la propria existența financiară, aceste sfaturi. Oricare are fi soluția ta de a face mai mulți bani, cărțile te pot ajuta să evoluezi, atât intelectual, cât și financiar, prin stimularea gândirii analitice, a asumării riscurilor sau a exploatării cu maximă rapiditate a diverselor oportunități care ți se oferă de către viață. Așa că, nu uita că dacă “ai carte, ai parte”!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro