bookblog.ro

---

O nouă mișcare inteligentă făcută de Lego (P)

Scris de • 1 September 2017 • in categoria Altele

Producătorii Lego Friends au avut o idee foarte interesantă și au lansat un set care este destinat atât băiețeilor, cât și fetițelor. Lego Friends Snow Resort Ice Rink vine să împace ambele sexe. Până acum, Lego Friends era o serie căutată mai ales de fetițe.

Lego Friends este unul dintre cele mai vândute seturi ale producătorului danez. În raportul financiar pe anul trecut, conducerea Lego a anunțat că Lego Friends, alături de Lego City, Lego Duplo, Ninjago și Lego Star Wars, a avut o parte considerabilă la veniturile record de 5,38 de miliarde de dolari. Cele mai mari din istoria producătorului danez de jucării. Ultima mișcare făcută de cei de la Lego Friends va crește și mai mult contribuția seriei la veniturile companiei.

Experții Lego au lucrat la setul Snow Resort Ice Rink, ce atinge ambele sexe. Până acum, Lego Friends era căutat mai ales de fetițe. Însă noul set își propune să împace pe toată lumea. Noul set de jucării Lego vine cu o gamă largă de figurine și seturi, care se pliază pe dorințele fiecărui copil. În funcție de imaginație, orice prichindel poate transforma setul într-unul cu tentă masculină sau feminină.

În primul rând, patinoarul are două figurine, un băiat și o fată. În al doilea rând, există crose pentru hockey pentru ambele figurine. Ne place să o recunoaștem sau nu, patinajul este considerat peste tot „prea feminin", în timp ce hocheiul este judecat ca fiind un sport destinat mai ales bărbaților. În noul set Lego Friends, aceste două sporturi sunt îmbinate astfel încât să nu existe o diferență între sexe. Snow Resort Ice Rink oferă copiilor câte un reprezentant al fiecăruia dintre cele două sporturi enumerate și cei mici pot alege cum să folosească patinoarul și toate jucăriile din set.

Dacă un copil poate alege să transforme patinoarul Lego într-un ring de dans pe gheață, poate face acest lucru în totalitate. Dacă dorște să-l transforme într-o suprafață pe care se joacă hochei, din nou, nu este nicio problemă. Cei de la Lego Friends au urmărit prin acest set de jucării să promoveze și egalitatea între sexe, încă de la vârste fragede. Este motivul pentru care noul set Lego Friends a prins atât la cei mici, cât și la părinți.

Prețul pentru setul Lego Friends Snow Resort Ice Rink este de aproximativ 25 de dolari și este așteptat să ajungă și în România. La noi, seturile Lego Friends se găsesc în rețeaua de magazine Noriel.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro