bookblog.ro

---

Păpușile Barbie vin pe marile ecrane. E surprinzător cine va juca în rolul principal (P)

Scris de • 31 July 2017 • in categoria Altele

Atunci când vine vorba despre cadoul perfect pentru fetițe, știi bine că nu ai cum să dai greș dacă vei cumăra păpuși. Micuțele adoră să aibă cât mai multe păpuși, să aibă cât mai multe personaje în poveștile interesante pe care și le imaginează de fiecare dată când se joacă cu păpuși.
Știind acest lucru despre păpuși, producătorii de filme au decis să aducă pe marile ecrane filmul Barbie. Inițial anunțat în 2017, filmul despre păpuși Barbie a fost amânat pentru încă un an, asta pentru că actrița care urma să joace în rol principal, Amy Schumer, s-a retras din proiect cu puțin timp înainte de începerea filmărilor, spunând că programul nu îi permite să mai fie în film.

The Barbie Movie – așa cum a primit titlul – și-a anunțat actrița din rolul principal în luna iulie, surprinzându-și fanii. Se pare că Anne Hathaway va fi cea care va intra într-o lume plină de păpuși. The Barbie Movie se vrea a fi o poveste contemporană despre frumusețe și inteligență. Conform ziarelor internaționale, filmul se va concentra în jurul unei femei, Anne Hathaway se pare, care trăiește înconjurată de păpuși Barbie și care începe să nu se mai regăsească în universul perfect al acestor păpuși, astfel că pornește într-o aventură în care se va descoperi pe sine și va înțelege faptul că a fi unic e cel mai avantajos lucru pe care îl poți avea în viață.

Amy Pascal, Walter F. Parkes și Laurie MacDonald vor fi producătorii filmului cu și despre păpuși. Iar cei de la Mattel, care dețin de altfel brandul de păpuși Barbie vor fi aceia care vor susține bugetul filmului, unul care se anunță a fi cu adevărat spectaculos și de succes, atât printre cei mici, cât și printre cei mai mari.

Odată cu anunțul referitor la actrița din rolul principal, producătorii au anunțat faptul că filmul va fi lansat pe data de 29 iunie, anul viitor. Desigur, există posibilitatea ca data să fie din nou amânată. Asta spre dezamăgirea fanilor, care încă încearcă să se obișnuiască cu înlocuitoarea actriței de comedie Amy Schumer.

Până la apariția pe marile ecrane ale filmului cu și despre Barbie, descoperă la Noriel gama de păpuși Barbie, Disney Princess, Disney Frozen și multe altele. La prețuri accesibile, sunt cu adevărat spectaculoase și pot să fie actrițele principale ale poveștilor micuțelor.
Iar la comenzi de minimum 150 de lei, transportul este gratuit oriunde în țară.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro