bookblog.ro

---

Adauga motorul de cautare bookblog in bara Firefox-ului

Scris de • 10 February 2007 • in categoria Anunturi

Incepand de ieri, pe coloana din dreapta a blogului, deasupra butonului de contact, aveti un link "AICI poti adauga motorul de cautare bookblog.ro in bara de Firefox sau IE7 " a carui denumire spune destul de multe :)

A. Daca aveti un browser compatibil (Firefox a fost testat si este in regula. Se pare ca in unele versiuni de Internet Explorer nu functioneaza inca), in momentul in care apasati pe link ar trebui sa apara fereastra urmatoare (Click pe poze pentru a le mari...un pic :) )

...unde, evident, trebuie apasat pe OK. Acum, ce ar trebui sa se intample: pai, in partea de sus a browserului, acolo unde in mod normal aveti casuta de cautare de la Google sau Yahoo, ar trebui sa apara posibilitatea de a selecta bookblog.ro, asa cum apare in poza de mai jos:


Daca apare, din acest moment aveti posiblitatea de a folosi motorul de cautare al bookblog.ro, oricand, de pe orice pagina, fara sa mai intrati pe site. De exemplu, sunteti pe siteul unei edituri, tocmai vreti sa comandati o carte si nu va sunt de ajuns cele cateva randuri din descrierea cartii, asa ca scrieti repede numele cartii in casuta de Search si dati Enter. Imediat, browserul va cauta pe bookblog titlul cartii si va va afisa pagina cu rezultate.

B. Ce fac daca nu am acea casuta de Search in bara de sus a browserului?

Daca ai Firefox, pentru a adauga Search-ul trebuie sa mergi pe urmatorii pasi:
1. faci click-dreapta undeva inainte sau dupa Address Bar (bara in care introduci adresele site-urilor pe care vrei sa le vizitezi) si selectezi CUSTOMIZE ca in poza de mai jos:


2. Dupa care, din fereastra care tocmai ti-a aparut tragi cu mouse-ul (Drag&Drop) caseta de Search (cea care in poza de mai jos are chenarul rosu) punand-o pe bara Firefox-ului, in locul in care vrei ca ea sa apara


Daca ai procedat corect, bara browserului tau ar trebui sa arate cam asa:


Din momentul asta poti adauga si Search-ul bookblog.ro urmand instructiunile de la punctul A

Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. alinutza spune:

    simboluri in romanul lui mircea eliade…

    raspunde

  2. billy spune:

    He, he, he, in sfarsit am depasit-o pe Ionuca!

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro