bookblog.ro

---

Am plecat în Delta :)

Scris de • 18 June 2009 • in categoria Anunturi

In cazul in care vi se pare, in urmatoarele 3 zile, ca e cam liniste pe aici sa stiti ca parte din echipa bookblog pleaca in Delta Dunarii, in team-building. Stam in Dolphin Camping, ne uitam la pelicani, la cai salbatici si, foarte probabil, citim. :)

Mai multe poze cand ne intoarcem. :)





Citeste cele 10 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. stefania spune:

    Frumos loc. Este unul dintre cele mai potrivite pentru a savura in linistea marii o carte. Aici, in Sf. Gheorghe, lectura se imprima mai bine in minte, se lipeste cu drag de fiecare :)

    Asteptam poze! :)

    raspunde

  2. Bogdan spune:

    Sa o iau ca pe o sfidare? Sau ca pe o lipsa de interes??? Nu ar fi frumos – daca tot recomandati vizitarea Bookfest – sa faceti un “teambuilding” chiar la Bookfest?
    Drum bun si lectura placuta, oriunde ar fi.

    raspunde

    • Andrei Rosca spune:

      Bogdan, bookblog a fost la BookFest si in prima zi si in a doua zi si a cumparat cateva zeci de carti. Tu ai fost? In cate zile?

      Nu de alta dar daca nu cumva ai fost in toate zilele de pana acum nu vad de unde dreptul de a acuza e cineva ca nu merge de miercuri pana duminica. :)

      raspunde

  3. mvs spune:

    Despre ce “lipsa de interes” vorbesti?

    raspunde

    • Bogdan spune:

      Targurile de carte au devenit prea comerciale. Bookblog ar putea deveni o platforma media pentru cultura, care sa contribuie la calitatea continutului editorial din Romania.
      Poate ca am exagerat putin, dar mi-am permis s-o fac prieteneste. Stiu ca echipa nu o va lua personal. Oricum, sunt un admirator al bookblog si ii felicit pentru ce au reusit.
      Pentru ca mi-am adus aminte, pentru ce doresti cifrele de vanzare? Ma poti contacta si direct prin [email protected]

      raspunde

  4. Lamya spune:

    Am fost si eu acolo anul trecut, va va placea cu siguranta. Lectura placuta! :)

    raspunde

  5. Bogdan spune:

    Andrei, iti povestesc despre cum as vedea eu angrenata echipa bookblog intr-un targ de carte. Poate ca nu ar fi rau sa va ganditi la o colaborare stransa cu AER si Gaudeamus (daca ai nevoie de contacte, te pot pune in legatura), sa beneficiati de un stand (mic) fara costuri. As vedea bookblog ca pe un excelent partener media al unui targ de carte. Cu echipa voastra ati putea transmite in timp real toate lansarile/evenimentele/aparitiile care va trezesc atentia. Publicul din tara ar putea fi extrem de interesat de asa ceva. Mai mult, sunt si bucuresteni pasionati de carte care nu ajung la targ.
    Dincolo de asta, va doresc vreme buna si lecturi placute.
    Eu am fost zilnic si voi fi si astazi si maine.

    raspunde

    • Andrei Rosca spune:

      Da, Bogdan, stiu. :)
      Insa n-ai fi fost in fiecare zi daca erai doar un vizitator care vrea niste carti.

      In ceea ce priveste colaborarea, sunt chiar foarte interesat sa imi povestesti cum ar arata. Contactele le am si eu, am vorbit cu ei.

      Insa cred ca ar trebui intrebati si ei cat de dispusi sunt sa colaboreze si sub ce forma. Ca eu i-am intrebat si mi-a trecut de toate. Iti spun astea ca sa nu crezi ca n-am incercat. Te asigur ca problema nu e la noi.

      raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro