bookblog.ro

---

“Activitatea de construcţie şi reconstrucţie a cursurilor şi strategiilor de formare nu este niciodată definitivă”

Scris de • 13 February 2011 • in categoria Articole Speciale

Educatie

Anul trecut, Fundaţia Dinu Patriciu a organizat a doua ediţie a Galei Premiilor în Educaţie, o competiţie care are ca scop premierea proiectelor, a oamenilor şi a organizaţiilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educaţional din România. Premiile în valoare totală de 250.000 euro au fost primite de elevi, profesori, studenţi, cercetători, bibliotecari dar şi şcoli, facultăţi şi ONG-uri care s-au remarcat prin rezultate deosebite şi activităţi extra-curriculare în domeniul educaţional.

Noi am văzut câştigatorii şi ne-au plăcut atât de mult încât vă facem cunoştinţă cu câţiva dintre ei. Iar dacă aveţi şi voi proiecte frumoase, începând cu 15 iunie vă puteţi înscrie la ediţia din 2011, despre care găsiţi detalii aici.

În cele ce urmează veţi citi un interviu cu Constantin Ticu, câştigătorul premiului întâi la secţiunea Profesorul anului universitar, un profesor care a pus la cale programe întregi axate pe dezvoltarea profesională a studenţilor săi şi care intenţionează să investească în continuare în astfel de proiecte.

dazzle.ro: Ce înseamnă activitate didactică de calitate în opinia dumneavoastră?
[Citește mai departe pe dazzle.ro]





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro