bookblog.ro

Brand Simple

0Brand Simple  recenzie
Autor: Allen P. Adamson
Rating: Brand Simple rating - recenzii carti
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2010
Traducător: Mihaela Sofonea
334 pagini
ISBN:978-973-1931-10-4

(ediţia în limba engleză)

Cred că sunt puţini care nu cunosc această semnificaţie a acronimului KISS: Keep It Simple, Stupid! Este un sfat demn de urmat nu numai în marketing, ci în majoritatea aspectelor vieţii. Simplu înseamnă mai eficient, mai uşor de controlat, mai rapid, mai clar, mai relaxant, plus multe alte "mai"-uri.

Brandurile şi cărţile despre branduri nu puteau face excepţie de la această regulă, aşa că, văzând în bibliotecă tomurile de hârtie scrise parcă numai pentru specialişti, Allen P. Adamson, un om cu o experienţă în domeniu de-a dreptul impresionantă, s-a hotărât să scrie o carte simplă despre cum trebuie să fie de fapt brandurile pentru a avea succes.

Zis şi făcut- din punctul meu de vedere. Brand Simple este cât de simplă se putea- destul de puţine pagini, aerisită, cu un cuprins scurt şi foarte bine structurat, cu multe exemple şi tratând un singur subiect: de ce este important să ai un <. Răsfoind din nou cartea mă gândesc că Adamson ar fi putut să îi explice şi unui copil cum stă treabă cu mărcile.

Citeste continuarea pe dazzle.ro

Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro