bookblog.ro

Orice naș își are nașul

Titlu: După faptă și răsplată
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2018
Traducere:
Numar pagini: 64
ISBN: 978-606-40-0262-4
Cumpara cartea

Să vă zic de la început: n-am citit niciunul dintre deja celebrele romane ale lui Gillian Flynn și nici n-am fost influențat de adevărata isterie create în jurul poveștii din Fata dispărută (atât cartea, cât și excelentul film realizat de David Fincher – pe care, minune, am și reușit să-l văd), așa că așteptările cu care am purces la drum n-au fost nici mari, nici mici în cazul acestei scurte nuvele care a câștigat premiul Edgar în 2015 (deci, ca să nu mă ascund complet după deget, ceva așteptări tot am avut). [Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Latura întunecată a personalității

Titlu: Locuri întunecate
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2014
Traducere:
Numar pagini: 488
ISBN: 978-606-719-029-8
Cumpara cartea

„Familia Day ducea un trai liniştit/ Dar într-o zi Ben Day a înnebunit/ Puterea lui Satan băiatu-şi dorea/ Pe-ai lui i-a ucis ca să aibă ce vrea./ Pe Michelle fără milă a strâns-o de gât/ Pe Debby cea mică a ciopârţit-o urât/ Pe maică-sa Patty, la urm-a lăsat-o/ Drept în cap cu o puşcă a împuşcat-o./ Doar Libby, copila, a scăpat de măcel/ Dar viaţa niciodată nu i-a mai fost la fel.”

Cumpără cartea în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Căsnicia poate ucide…

Titlu: Fata dispărută
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 616
ISBN: 978-973-707-489-8
Cumpara cartea

Cu stilul lui Gillian Flynn am făcut cunoștință în urmă cu câțiva ani, când i-am citit romanul de debut, Obiecte Ascuțite. Îmi imaginam deci că Fata dispărutăva fi un thriller la fel de captivant, mai ales că romanul a devenit imediat după publicare un bestseller. Însă nu mă gândeam că îmi va întrece atât de mult așteptările și că mă va ține trează jumătate de noapte, incapabilă să mă opresc din citit. Se pare că în ultimii ani, talentul autoarei a fost atent cultivat, iar abilitățile ei de a-și înrobi cititorii s-au amplificat, de asemenea.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro