bookblog.ro

Jocul Ripper

Titlu: Jocul Ripper
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2015
Traducere:
Numar pagini: 368
ISBN: 978-973-689-887-7
Cumpara cartea

Ca aproape de fiecare dată, am deschis cartea cu niște așteptări. Auzisem despre Isabel Allende cum c-ar fi o demnă reprezentantă a generației moderne și post-moderne de scriitori sud-americani plini de profunzime și înțeles, însă eram ușor nedumerită de subiect: un joc online?... pre-adolescenți luptând contra crimei...? Oare nu greșeam citind-o prima oară pe această doamnă într-o abordare atât de diferită față de cărțile care au consacrat-o? [Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Compilație amoroasă

Titlu: Dragoste
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2014
Traducere:
Numar pagini: 236
ISBN: 978-973-689-674-3

Pe Isabel Allende am „cunoscut-o” o dată cu Insula de sub mare , un roman exotic, romantic, care te poartă din Papua Noua Guinee până în New Orleans cu aventurile personajelor sale. Dar nu aceasta este cartea aleasă pentru recenzie ci best of-ul lansat de autoare și tradus la noi sub numele simplu de Dragoste.

Citește interviul cu Isabel Allende.

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

„Descoperisem că în scris fericirea nu servește la nimic – fără suferință nu există poveste.”

Titlu: Caietul Mayei
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 336
ISBN: 978-973-689-607-1

Isabel Allende renunță la stilul care a consacrat-o și cu care ne-a obișnuit, adoptând o scriitură viscerală prin care ne prezintă povestea unei adolescente, o tânără confuză și revoltată, victimă a circumstanțelor și a propriei nesăbuințe. Împărțită în 4 capitole/ 4 anotimpuri ale celui de-al 20-lea an din viața Mayei, narațiunea alterneaza între nebuniile din Berkeley (locul unde a crescut), străzile lăturalnice împânzite de drogații din Las Vegas, centrul de reabilitare din Oregon și tărâmul misterios reprezentat de insula Chiloe.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Sângele e întotdeauna roşu

Titlu: Insula de sub mare
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2012
Traducere:
Numar pagini: 384
ISBN: 978-973-689-453-4

Poate că Platon a comis cea mai mare păcăleală globală când a lansat mitul Atlantidei. Dar nu i-aş putea imputa nimic câtă vreme Atlantida, insula perfectă, dar scufundată, rămâne un leitmotiv superb, care dacă n-ar fi existat, ar fi trebuit inventat.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

O nouă prietenă

Titlu: Suma zilelor
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2011
Traducere:
Numar pagini: 310
ISBN: 978-973-689-392-6

Este o carte de memorii pe care autoarea o adresează fiicei sale moartă de mult. Prin acest volum, Isabel Allende îi povestește ce s-a întâmplat în familie de când ea s-a dus. Sunt peripețiile unui „clan” latin emigrat în SUA a cărui membri parcă atrag întâmplările deosebite, dar și nenorocirile prin temperamentul dârz cu care iau viața în piept.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 5 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro