bookblog.ro

Jack Reacher, un erou al timpurilor noastre

Titlu: Convinge-mă!
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2016
Traducere:
Numar pagini: 504
ISBN: 978-606-719-730-3
Cumpara cartea

„— De ce se numește orașul ăsta Mother's Rest?
— Îmi place să cred că un fiu recunoscător dintr-un oraș îndepărtat i-a construit mamei sale o căsuță la țară în care să-și petreacă bătrânețile, drept mulțumire pentru toate lucrurile bune pe care ea le-a făcut pentru el, și apoi au apărut câteva magazine ca să-i vândă cele trebuincioase, după care au apărut alte case și în scurt timp a devenit un orășel.”
[Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Evadare imposibilă

1Autor: Lee Child
Rating: Lee Child - Evadare imposibilă rating - recenzii carti
Editura: Humanitas Fiction

Lee Child - Evadare imposibilă - recenzie carti"Întorceam febril paginile, încercând să ţin pasul cu răsturnările de situaţie ale celui mai bun thriller pe care l-am citit în ultimul an."

Deşi nu este ceva obişnuit pentru mine, acest citat de pe coperta 4 (nu ştiu şi nici nu are importanţă al cui) m-a convins că vreau să citesc cartea. Aveam de ales între o cărticică ce părea puţin mai profundă şi o cărţulie care se anunţa relaxantă şi "distractivă". Asta în ciuda titlului de film de mâna a 2-a din grila Pro Tv-ului. Filosofia va trebui să mai aştepte puţin deci.

Seria Jack Reacher

În titlul ei original mult mai potrivit (cine a tradus titlul?!?) Die Trying, cartea este una din - înţeleg - cele 10 cărţi care îl au ca personaj central pe Jack Reacher, maior în rezervă acum (nu aflăm de ce a "demisionat"), încă tânăr, crescut pe terenurile de antrenament ale armatei. Omul ăsta este atât de bun, încât poţi să juri că nu a fost inspirat dintr-un caz real. Ştie cum să manipuleze pe oricine chiar din poziţia "atacatului", are o logică uimitoare, observă fiecare detaliu (şi găseşte întrebuinţări pentru te miri ce obiect), are o mentalitate de învingător, cunoaşte armele la perfecţie şi este un ţintaş absolut desăvârşit.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro