bookblog.ro

The right man

Titlu: Pe strada Londra
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2014
Traducere:
Numar pagini: 400
ISBN: 978-973-707-902-2
Cumpara cartea

Samantha Young s-a născut la Stirlingshire, Scoţia. A absolvit în 2009 Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antică şi medievală. Cărţile sale acoperă mai multe genuri: romance, paranormal, fantasy urban şi subiecte contemporane. Pentru romanul Pe strada Dublin (citește recenzia), Samantha Young a fost nominalizată la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Pe strada Dublin

Titlu: Pe strada Dublin
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 400
ISBN: 978-973-707-809-4
Cumpara cartea

Este aproape imposibil să te gândești la romanul Pe strada Dublin ca la alte cărți erotice publicate în ultimii ani și care fac parte din același gen. Poate că reducând povestea la o structură foarte simplă, descoperi într-adevăr că are un schelet comun cu alte volume erotice contemporane, pentru femei: o eroină care a trecut prin câteva drame se îndrăgostește aproape instant de un protagonist de maxim 30 de ani care e deja stăpân peste un imperiu, însă care ascunde la rândul lui niște traume din copilărie. Dar Samantha Young reușește să îmbrace această schiță într-o poveste atât de frumoasă, încât pur și simplu nu poți clasa Pe strada Dublin în aceeași categorie.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

Enjoyable but deep as a puddle

Title: On Dublin Street
Author:
Rating:
Publisher:
Year: 2013
Pages: 414
ISBN: 978-140-591-298-3

What do you do when you don’t know which approach to take on reviewing a book that isn’t exactly your cup of tea, doesn’t even come close to what literature is, even contemporary one at that, but in spite of all this you thoroughly enjoyed it?

Buy the book in English

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro