bookblog.ro

---

Concurs: Testamentul de ciocolată

Scris de • 30 April 2013 • in categoria Concursuri

Vă oferim două exemplare din cartea Testamenul de ciocolată de Marian Coman. Un volum fantasy surprinzător care vă va ține cu sufletul la gură până la final.

Dacă doriți să-l câștigați așteptăm în comentarii continuarea cuvintelor: „Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse....”

Concursul va dura o săptămână. Mult succes !

Câștigători: Irina Bortoi și Ada Savin





Citeste cele 29 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. diana doru spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse….de lama cutitului :)

    raspunde

  2. Lacramioara spune:

    O carte vie suspendata la granita dintre realitate si fantastic, dintre viata si moarte, dintre dragoste si ura. O carte ca o poarta miraculoasa intre aici si dincolo. Poti sa musti din paginile ei si o sa calatoresti intr-o alta lume.

    raspunde

  3. Irina Bortoi spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse spre a fi deschise. O carte care te învăluie şi te ameţeşte, care îţi îmbată simţurile şi te grăbeşte să o termini ca să poţi în sfârşit s-o devorezi, aşa cum i-ai devorat poveştile aromate.

    raspunde

  4. Milana spune:

    „Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse de mânuțele dornice unui copil blond. Cartea rezistă tentației de a se topi, la primul schimb de priviri cu Nevinovatul”

    raspunde

  5. Ada Savin spune:

    „Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse….”o carte cu file ca de portelan, un portelan atat de fragil si atat de dulce in acelasi timp, Ea incearca sa te mai amageasca cu finetea ei, si te imbie sa-i savurezi in continuare randurile. Tu stii ca nu te poti abtine si ca papilele gustative iti tremura inca de la vederea copertii.

    raspunde

  6. Catalina spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse. Citesti din ea in fiecare dimineata, inainte sa se usuce roua, ca nu cumva sa se topeasca vreo litera. Cand o deschizi in casa miroase dintr-odata a sarbatoare. Cuvintele aluneca cremoase pe sub degete. Cu o poveste poti sa ornezi o tava generoasa de briose.

    raspunde

  7. Georgiana spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse incet, tandru de privirile cititorului. O carte ce iti absoabe simturile, ce te ridica pe aripi de parfum.

    raspunde

  8. Raul spune:

    … cand sunt atinse de nesatioasele si nazdravanele papile gustative ale imaginatiei tale… :D

    raspunde

  9. Aida Popescu spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse. Degetele tale tremurande ii mangaie fiecare foaie in parte, ca pe o amintire scumpa dintr-o viata traita candva, nu mai stii bine cand, de care te leaga un dor adanc. Esti un orb, ale carui scrieri Braille ii sfarsie amprentele, avide de sangele viu ce ii clocoteste prin vene. Amintirile tale vor sa intre in tine, sa fie stapane peste tot ce tu esti, iar tu strangi din dinti sa-ti sperii durerea si apesi fiecare rand, fiecare cuvant, caci ce altceva sunt ele, decat migdale amare, cirese in alcool, stafide moi, miere aurie, nuci caramelizate, invelite intr-o dulce, fina ciocolata?

    raspunde

  10. paunaoana spune:

    „Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse.Imagineaza-ti un cititor inrait care abia se abtine sa nu o devoreze pana la ultima bucatica.In fiecare zi ii citeste randurile gandindu-se cat de buna ar fi la gust.A invatat de la o vreme sa se bucure de ea fara sa-i faca rau,sa o accepte asa cum e si sa se bucure de ea pana va veni vara si se va topi.Isi dozeaza lectura ca sa ii ajunga paginile pana pe 1 mai.Ziua sfarsitului e aproape si se simte din ce in ce mai trist.Cartea simte,cartea stie si ii alina gandurile triste prin versuri vesele si degajate.Cartea ii da sfaturi cand are nevoie de un prieten si tot ea e acolo cand nimeni nu o mai face.El e o carte,iar cartea e un om.Viata e in ei orice forma ar avea.Timpul trece nepasator,versurile ascund eternitatea.”

    raspunde

  11. alex spune:

    de degetele mele ca sa rup o parte din ea pentru a o gusta.

    raspunde

  12. Puf spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse de fiecare dată când îți deschizi sufletul îmbătat de lichior de cireșe. Imaginează-ți că acea carte va fi a ta.

    raspunde

  13. „Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse de mainile iscusite ale Celui Mare, cel care cunoaste secretele literelor imbinate cu amareala ciocolatei si a condimentelor dulci si inmierasmate. Oare in mainile cui va ajunge cartea de data aceasta? Cand urma sa se intoarca din nou la el? se intreba bastranul intelept in timp de privea curios si usor trist pe fereastra mica din turn. Totul era verde si mirosea a o noua aventura. Incepu sa intoarca de busola. “

    raspunde

  14. Alina S spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse, cuprinse parca de frica de a nu fi devorate la propriu de mana pofticioasa si tremuranda care se grabeste sa intoarca incarcatele pagini… Aceasta carte ofera nespuse delicii cititorului, atat literare, cat si olfactive si in final, gustative.

    raspunde

  15. roxana spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse de privirea ta curioasa. Papilele nerabdatoare iti cer sa le lasi sa se delecteze cu aceea carte de ciocolata. Curiozitatea vrea sa afle ce e in spatele acelor coperti parfumate. Ce vei alege, secretul nestiut de nimeni sau gustul mirific? Vei cadea in pacat pentru aceasta carte dulce-amara devorand-o sau vei deveni un mic arheolog in cautarea a ceva nepretuit ce astepta de secole aventurierul care sa aiba curaj sa duca la capat misiunea?

    raspunde

  16. Muresan Delia Maria spune:

    „Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse, declanşând în memoria ta senzorială o senzaţie enigmatică de deja vu…că ai mai gustat odată din acel sentiment inexplicabil, dar dulce, înspre care tânjeşti inconştient de nenumărate ori. Iar acum, parfumul lui a pătruns în realitatea ta, oferindu-ţi locul umbrei a celei care ai fost cândva. ”

    raspunde

  17. Alina S spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse gingas de mana care tremura in asteptarea finalului… O carte cu pagini grele, incarcate de delicii literare, olfactive si gustative.

    raspunde

  18. Pingback: Chestii GRATIS «

  19. Ionutzk spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse….de privirea sfasietoare a cititorului care doreste sa o devoreze prin aflarea a tot mai multor lucruri noi din aceasta … o carte trebuie tratata ca un desert si savurata incetul cu incetul …

    raspunde

  20. „Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse. O carte ca vantul, mai suparata sau mai blanda. Un vant siberian bate prin aceasta carte cand nu vrei sa o atingi si un vant mediteraneean te poarta in paginile ei ca intr-o barca. Paginile tiparite intr-o perfecta stare de blandete si armonie cu sine incerca acum sa scoata din tine memoriile, sa le arunce intr-un tinut macabru si sa lase mintea sloboda, fara trecut, prezent si viitor, ci doar intr-un timp amprentat cu melancolii realiste si tristeti pozitive. Cand simti mirosul de migdala nu mai vrei sa pornesti in cautarea timpului pierdut ca inainte , prin locurile memoriei, ci doar sa stai aici, sa rezisti in atemporalitatea care iti da identitate.

    raspunde

  21. Mariana A. spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse…. si te tachineaza, dar nu te poti infuria din cauza asta. Pentru ca se va topi, se va topi exact ca ciocolata in mainile tale.

    raspunde

  22. Loredana spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse si poti sa calatoresti intr-o lume.

    raspunde

  23. Bianca spune:

    …cand sunt atinse de niste degete curioase ce debordeaza de curiozitate si foame.

    raspunde

  24. Daniela Voicu spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse…. cu petale de magnolii roz. Fosnetul paginilor trezeste colonia de fluturi din stomac si porneste furtuna in sufletul celui care o daruieste. Fiecare pagina are incrustata cu fir de aur o amintire, fiecare pagina reprezinta un inceput si fiecare pagina este o declaratie de amor.

    raspunde

  25. Adelina spune:

    Imaginează-ți o carte. O carte mare, de ciocolată. O carte ale cărei pagini cu miros de migdale, de cacao și unt de arahide freamătă când sunt atinse… de maini de copii infometati de cunoastere, ce se descompun sub priviri flamande si se recompun in imagini inimaginabile ce te poarta pe siroaie de ciocolata in intreg universul.

    raspunde

  26. Clementina spune:

    …freamata cand sunt atinse de degete tinere, de maini blande si cautatoare de dragoste, de vise si de sperante dulci-amarui. Sau poate mainile spun povestea unei vieti intregi, a unei iubiri care a dainuit invaluita in miros de migdale, cacao si arahide.

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro