bookblog.ro

---

Pulbere de stele in Green Hours

Scris de • 20 October 2007 • in categoria Evenimente

Cei de la Tritonic au fost ocupati saptamana asta. Miercuri au fost in Green Hours ca sa dea premiile pentru concursul de fotografie organizat in parteneriat cu cei de la Metropotam, iar joi au lansat cartea Filiera greceasca a lui Bogdan Hrib.

Cand am ajuns miercuri dupa-masa in Green Hours pregatirile erau aproape gata. Tritonicii, imbracati la patru ace, asteptau nerabdatori sa inceapa, iar metropotamii imparteau stickere si faceau poze. Imi cer scuze fata de comesenii mei din seara respectiva pentru ca am luat toate cele 3 stickere cu Metropotam, dar nu m-am putut hotari pe care sa-l aleg :D

Pozele castigatoare erau expuse in Green si pana sa inceapa evenimentul propriu-zis m-am tot uitat la ele. Am fost impresionata de ce am vazut acolo; eu nu as fi fost in stare sa fac niciodata asemenea poze. De la bun inceput mi s-a parut interesant concursul asta: sa surprinzi intr-o poza esenta unei carti. Hmmm... greu, nu?

Discutiile care au urmat au fost destul de animate. S-a dezbatut daca Pulbere de stele e o carte mai mult romantica decat dinamica, s-a vorbit despre obiective, expunere si alte chestii tehnice legate de aparate foto si fotografie, precum si despre filmul Pulbere de stele si umbla zvonul ca cei de la Tritonic o sa organizeze la un moment dat un alt concurs foto, doar ca de data asta poza castigatoare va aparea pe coperta unei carti. Evident, la final, s-au dat si premii :)

Dintre toate povestile din seara respectiva, cel mai mult mi-au placut cele ale domnului Liviu Radu, traducatorul cartilor lui Neil Gaiman. Ascultandu-l ajuns la concluzia ca Gaiman asta e un tip misto si acum sunt foarte curioasa sa vad cum scrie. De ce nu am citit pana acum vreo carte scrisa de el habar n-am, dar mi-am promis sa recuperez :D

Ionuca





Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. Pingback: Rainbow Books

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro