bookblog.ro

---

Revista Comics nr. 7

Scris de • 29 January 2012 • in categoria Evenimente

Primul număr al Revistei Comics pe anul acesta și deja al șaptelea număr în total reunește pagini de comics și benzi desenate a nu mai puțin de 22 de autori romani: Alex Tamba, Alice Rapceanu, Adrian Serghie, Andrei Puica, Costel BD, Cristinel Zaharie, Cristian Mîndruț, Doru Axinte, Gavrila Alexandra, Ionuț Popescu, Mihai Ionescu, Matei Branea, Nicolae Negura, Octav Ungureanu, Raluca Z., Șerban Andreescu, Sorin Pintilii, Silviu Cadia, Sickboy, Toma, Vlad Forsea și Xiusha.





Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Laurentiu spune:

    Nici nu stiam ca exista asa ceva in Romania. Ma mir totusi cata lume o cumpara si de ce nu se poate face si o revista lunara de manga.

    raspunde

    • Andreea Chebac spune:

      Comics are cam un an de existenta si da semne ca o sa auzim ceva timp de ea… Cat despre o revista de manga..sunt atatia oameni pasionati de asta, poate daca vorbesti cu cine trebuie o sa iasa ceva :)

      raspunde

  2. scc spune:

    @Laurentiu dap, exista asa ceva si la noi! :) si tocmai ca sa ajunga cititorii mai usor la benzi desenate, Revista COMICS poate fi citita gratis si integral pe http://www.revistacomics.ro iar cine vrea o poate si comanda in varianta tiparita

    raspunde

  3. Daniel spune:

    Nici eu nu am auzit de asa ceva, sunt chiar uimit :)

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro