bookblog.ro

La cinci pasi de tine

de Rachel Lippincott

Litera, 2019

288 pagini

Categoria: Roman de dragoste

Afla mai multe sau cumpara cartea

Oare poți iubi pe cineva pe care nu-l poți atinge niciodată?


Stella Grant simte nevoia să-și planifice viața pas cu pas – poate pentru că plămânii ei bolnavi, pe care nu-i poate controla, i-o guvernează oricum, trimițând-o periodic în spital, încă din copilărie. În momentul de față,


Stella trebuie să-și planifice foarte bine viața pentru a nu pierde locul pe lista beneficiarilor unui transplant de plămâni, care-i va asigura cinci ani de existență fără probleme. Pentru asta e obligată să stea în permanență la șase pași de oricine i-ar putea transmite o infecție pulmonară. Șase pași.


Fără excepții. Will Newman este exact persoana de care Stella trebuie să se ferească.


Lui Will nu-i pasă de reguli, de tratamente, nu-și respectă orarul de medicație și abia așteaptă să împlinească optsprezece ani ca să-și decidă singur soarta.


Vrea să plece să vadă lumea – nu doar spitalele ei.


Mai mult, Will o poate infecta pe Stella cu o bacterie mortală. Și totuși, dintr-odată, cei șase pași dintre ei nu mai par un spațiu de siguranță, ci o pedeapsă.


Oare n-ar putea să fure măcar o mică parte din această distanță, în schimbul a tot ceea ce plămânii lor defecți le-au furat din viață?


Cât de periculoși ar putea fi numai cinci pași între ei, dacă asta îi ajută să câștige sufletește?


Carte ecranizată: Descoperă un nou "Love Story" in cea mai recentă producție cinematografică a anului, cu Cole Sprouse si Haley Lu Richardson in rolurile principale!

« Toate cartile din categoria „Roman de dragoste“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro