bookblog.ro

Ghidul succesului pentru leneşi

de Marc Allen

Mix, 2009

118 pagini

Categoria: Dezvoltare Personala

Afla mai multe sau cumpara cartea

Este oare posibil să fii leneş şi totodată să ai succes?

MARC ALLEN raspunde acestei întrebari cu un DA! rasunator. Din aceasta micuta si miraculoasa carte, veti afla despre un program extraordinar de simplu, format din patru pasi si veti descoperi cum va puteti transpune visele în realitate – chiar daca sunteti lenesi, lipsiti de experienta, coplesiti de probleme sau daca întâmpinati dificultati financiare.

Iar daca sunteti dependenti de munca sau apartineti Tipului A de personalitate, veti afla cum sa va procurati mai mult timp pentru relaxare si distractie – si totodata sa aveti succes.

Marc Allen a fost un lenes toata viata lui si cu toate acestea a avut o cariera de succes ca scriitor, vorbitor, compozitor si editor. El este cofondatorul (împreuna cu Shakti Gawain) al New World Library si autorul câtorva carti, dintre care amintim The Millionaire Course si Visionary Business. Mai multe detalii despre el puteti afla pe website-ul sau: www.marcallen.com .

Autorul acestei carti este un magician, chiar daca nu unul în sensul traditional al cuvântului. Calea spre bunastarea materiala pe care o afirma el este totodată si una spre bunastare interioara şi consta în primul rând dintr-o transformare a atitudinii noastre mentale. Traind într-o societate capitalista în care oamenii aloca muncii şi câte douasprezece ore pe zi, Marc Allen califica acest mod de viaţa drept unul inuman şi vine cu o propunere ce unora le poate parea neverosimila, dar care se sprijina pe experienta lui personala: sa ne împartim timpul în mod egal între viata personala, familie şi munca, în tot acest timp parcurgând un drum care ne va duce spre realizarea viselor noastre. El cunoaste reteta unui astfel de succes – unui succes care nu cere eforturi – şi ne-o împartăseste în paginile cartii. Reteta aceasta s-ar putea rezuma în modul urmator: îndrazniti sa visati, urmati-va visele cele mai mari, cele mai arzatoare într-un mod relaxat, bucurându-va de tot ce are viaţa de oferit, iar determinarea voastra interioara va va conduce inevitabil spre succes.

Abordarea aceasta este una inovatoare în contextul modului de viaţa actual, însa reusita autorului garanteaza eficienta sa. Nu e nevoie decât de patru pasi simpli si de dorinta de a ne schimba viaţa. Restul, ne asigura autorul, va urma de la sine.

« Toate cartile din categoria „Dezvoltare Personala“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro