bookblog.ro

---

De ce îți dorești ca mașina timpului să existe: Final Frontier, târg de carte SF & Fantasy

Scris de • 23 March 2015 • in categoria Recomandari

Oamenii de știință mai au puțină vreme la dispoziție pentru a descifra misterele călătoriei în timp ca tu să poți ajunge înaintea tuturor la Final Frontier, a patra ediție a singurului târg de carte SF & Fantasy.

Coordonate de introdus în mașina timpului: 28 și 29 martie, la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37), de la 10:00 la 19:00.

Nu știi încă de ce să te arunci în viitor? Editurile vin cu prețuri de până la 80% mai mici (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic, Crux), reduceri vor fi și la figurine cu personaje SF & Fantasy, iar dacă ai cumpărat trei reviste de benzi desenate, primești una gratis (The Walking Dead, Red Goblin și 101 figurine). Pe lângă asta, ai ocazia să pui mâna pe cărți fantastic de noi, care văd lumina zilei la Final Frontier, dar și peste 100 de cărți și filme la 5 ron și jocuri pe console (Ps3, Wii, Xbox 360, Ps2)  aduse de anticarul nostru.

 Vei vrea să cunoști viitorul din primul rând  la evenimente (programul complet aici). Lansări de carte: Sharia de Roxana Brînceanu, Ceasul Fantasmelor de Oliviu Crâznic sau Conexiunea Mona Lisa de William Gibson, a treia carte din trilogia care mai cuprinde Neuromantul și Contele Zero, de mult timp așteptată de fanii genului. Discuții pe tema SF-ului românesc, despre Festivalul de la Râșnov, despre colecția Nautilus a Editurii Nemira, SRSFF sau ROMCON 2015. I-am adunat laolaltă pe scriitorii cei de seamă și i-am așezat cap de pluton pe Oliviu Crâznic și Sebastian A Corn, ca invitați speciali ai ediției.

 Pe lângă asta, precogii nu au dat greș, vei experimenta înaintea tuturor:

  • Atelierul „Debutează în SF & Fantasy” - demo-ul atelierului de scriere creativă în SF & Fantasy organizat Bookblog.ro și Revista de Povestiri, Duminică, 29 martie, de la 16:30 la 17:30. Atelierul este coordonat de Michael Haulică și Oliviu Crâznic; te poți înscrie trimițându-le o întrebare pe adresa: [email protected].
  • Atelierul de benzi desenate, nu oricum, ci pe tablete grafice, susținut de Vlady (Alin Ivan), Sâmbătă, 28 martie, de la 13:00 la 14:00. Înscrieri la fața locului.
  • Îți vei ascuți imaginația cu ajutorul concursul de fan fiction, unde vei fi jurizat de membrii fan cluburilor și care-ți va aduce șansa ca proza ta să fie publicată pe site-ul târgului - dacă ești cel mai bun dintre cei mai buni ;).
  • Vei intra în frății secrete: Cavalerii Jedi din Fan Clubul Star Wars au pregătit pentru tine un joc de trivia și Lucian Mîndruță, ambasador oficial Star Wars, va fi alături de tine la eveniment, iar Societatea Tolkien din România te așteaptă la un preview pentru Reading Day .
  • Și dacă ești un desenator talentat, poți pleca acasă cu o tabletă grafică Wacom; vino la târg și proiectează un desen SF (peisaj, personaj, acțiune etc.) pentru a intra în concurs.

Stai cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro