bookblog.ro

---

Porphyras sau arta de a face cadouri de neuitat

Scris de • 3 July 2013 • in categoria Recomandari

Porphyras a luat naștere în toamna anului 2011, sub deviza „Art is closer than you think”, ca urmare a îndemnului de a ne înconjura zi de zi de obiecte frumoase și utile. Este primul boutique online (www.porphyras.ro) din România cu obiecte din porțelan pictate manual, o îngemănare a tradiționalului cu modernul, o sinergie a vechiului cu noul, raritatea obiectelor întalnindu-se cu funcționalitatea lor.

resized_set cafea 1

Ce găsești la Porphyras? Cadoul perfect pentru tine, pentru ea sau el sau pentru ei, prietenii voștri dragi sau chiar pretențioșii parteneri de afaceri, toți acei oameni care merită să se înconjoare de frumos. Cu toții avem momente de ezitare când dorim să rămânem întipăriți în mintea celor apropiați printr-un cadou unic, memorabil și atunci Porphyras vine cu ideea salvatoare: un obiect din porțelan pictat manual.

Fie un set cochet pentru un mic dejun „a la francaise” sau un set de ceai elegant și impunător, o cafetieră fină înconjurată de cești micuțe pentru savurarea unui espresso aromat sau de ce nu, o casetă de bijuterii, toate aceste splendide obiecte pot fi personalizate cu motivele dorite, cu monograme sau nume urmând ca de fiecare dată când le utilizăm să ne amintim cu drag cum ni le-am cumpărat sau de la cine le-am primit.

Născute din pasiune pentru estetică și design, colecțiile Porphyras se adreseaă persoanelor elegante și sofisticate care doresc să transforme acțiuni obișnuite, de rutină, precum băutul cafelei, în momente de răsfăț și desfătare. Pictate integral manual, în stil franțuzesc, obiectele Porphyras încântă instantaneu, prin linia fină a desenului și prin design-ul modern, ALTFEL.

Deși obiectele Porphyras pot fi comandate online cu doar un singur click, un număr limitat poate fi vizionat și în magazinul Casara ( Calea Dorobanților 159, Sector 1, București) și Alchemia ( Calea Moșilor 95, Sector 2, București). Fiecare comandă este însă discutată atent cu clienții noștri pentru a li se propune varianta optimă în funcție de dorințe, gusturi și buget.

resized_set ceai 1

Deși relativ recent pe piață, Porphyras se adresează clienților români dar și celor din lumea întreagă, având la activ până în prezent expunerea în cadrul a cinci târguri internaționale de profil ( Germania, Frața, Grecia și Dubai), unde se lansează permanent noi colecții apreciate la un nivel înalt.

O politică de prețuri corecte, perfect asortată conceptului „luxul de fiecare zi”, ne plasează în topul preferințelor clienților noștri atunci când doresc să devină proprietarii unor piese unice, irepetabile, dar pe care să și le permită!

Vă așteptăm cu drag și entuziasm pe www.porphyras.ro cât și pe email [email protected] sau telefon 0722516364 unde ne puteți adresa dorințele Dvs iar noi vă putem da cea mai potrivită îndrumare, astfel încăt să deveniți proprietarul unor obiecte șarmante și sofisticate din porțelan pictat manual.





Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. foarte frumoase obictele de portelan din prima poza imi plac foarte mult

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro