bookblog.ro

---

Revista blogurilor, 5-11 mai

Scris de • 11 May 2008 • in categoria Revista blogurilor

Inaugurăm astăzi o nouă rubrică pe bookblog. Aşa cum alţii fac revista presei, noi o să facem revista blogurilor - mai exact a blogurilor cu şi despre cărţi, din România şi din afară.

La alcătuirea listei contribuie membrii bookblog, dar ne-ar plăcea ca şi voi, cititorii, să ne trimiteţi linkuri la cele mai interesante însemnări de pe blogurile pe care le citiţi. Vrem cât mai multă varietate! Vă aştept mesajele la (cu articole sau întrebări).

Şi acum, linkurile pentru săptămâna 5-11 mai...

Română:
Rockul simfonic, îngerii şi telefonul buclucaş - Partea legată de literatură e cea cu telefonul buclucaş. De la un domn care caută răspunsuri absolute despre poezie.
Cartea asta îţi va salva viaţa - Metropotamul Gruia ne recomandă o carte cu nume ce bate înspre self-help, dar este o satiră la adresa Los Angeles-ului.
Povestiri cu Alinutza - Ce legătură există între Alinuţa din bancuri si Insecta lui Claire Castillon? Citiţi pe blogul teroristei.

Engleză:
Think Like a Dandelion: advice for understanding reproductive strategies in the Internet era - Despre relaţia zbuciumată a cărţilor cu internetul, de la Cory Doctorow.
The Anatomy of a Novel (Finch) - Aţi fost vreodată curioşi cum ajunge un roman din capul scriitorului până la tipografie? Jeff VanderMeer ne arată un stadiu intermediar al următoarei sale cărţi.





Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Ovidiu Miron spune:

    Foarte interesant! :)

    raspunde

  2. Facem si noi asa ceva , insa nu are o tenta de “zilnic” . E foarte buna ideea. Spor !
    http://blog.boom.ro/blog/14.02.2008.internet-review-14-februarie-2008.html

    raspunde

  3. Andrei Rosca spune:

    Stiu ca faceti, Claudiu. Mai urmarim si noi. :)

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro