bookblog.ro

---

Masinaria rock’n’roll

Scris de • 4 July 2006 • in categoria SF/Fantasy, Laura Magureanu

Autor: Norman Spinrad
Rating:
Norman Spinrad Masinaria rock'n'roll

Norman Spinras Masinaria rock'n'rollIncontestabil cea mai buna carte a autorului, "Masinaria rock'n'roll" prezinta un viitor alternativ al Americii, un cosmar care tinde sa se adevereasca. Intr-o lume condusa de megacorporatii, droguri, sex si violenta, revolutia este pe cale sa se declanseze. Cativa oameni cu destine diferite, aparent fara nici o legatura intre ei, viseaza la un viitor mai bun.

Ei sunt copiii Revolutiei, nici pe departe niste modele de urmat, dar manati de un singur gand - intr-o ordine nefireasca, haosul este de preferat. O revolutie comparabila cu cea hippy, fara arme, fara lupte, fara batalii.

Cartea este un avertisment si un imn adresat spiritului rebel pe cale de disparitie sub povara unor realitati coplesitoare. Nerecomandata celor sub 18 ani, datorita unui limbaj vulgar, scenelor explicite ce includ sex, consum de alcool si droguri. Lasand la o parte forma ce ar putea soca pe unii, continutul este stralucit.

Reviewer: Laura Magureanu





Citeste cele 8 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Woodisor spune:

    Am citit cartea asta….. oarecum departe de gustul meu, insa nu pot spune ca desi a fost scrisa mai demult, in momentul actual este extrem de plauzibila pentru Romania.
    well done

    raspunde

  2. Rodica spune:

    O sa fie acum , la sfarsitul lui mai, un spectacol asemanatior ca gen si til… The Rocky Horror Show. Puteti intra pe site: http://www.rockyhorror.ro

    raspunde

  3. elena spune:

    …am citit-o la 16 ani,acum doi ani,atunci pentru mine era cam exagerata dar avand in vedete trecerile radicale de la o zi la cea lanta cred ca acum este extrem de credibil pentru zilele in care traim

    raspunde

  4. Cristian spune:

    Sal’tare !
    Unde pot gasi si eu cartea asta ?
    Multumesc !

    raspunde

  5. Horrorphairya spune:

    Ciar,m-ar interesa un site de pe care pot comanda cartea sau de pe care o pot citi online. Am cautat cartea si in librarii dar nu am gasit-o.Ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat.

    raspunde

  6. Jen spune:

    cred ca singura sansa o ai la anticariat… nu s-a reeditat si nu mai exista de mult pe piata.

    raspunde

  7. Antonio spune:

    Am citit-o pe vremea cand la noi in Romania de-abia aparea telefonia mobila, Ca idee, este foarte aproape de ceea ce se intampla acum si de ceea ce pare ca urmeaza sa se intample. Am terminat-o profund impresionat…aproape plangand.

    raspunde

  8. Florin Grozea spune:

    Când am citit-o mi s-a părut exagerată și fantastică. Greoaie, dură, pesimistă.
    Dar, așa cum observa cineva în comentariile de mai sus, în ultimii ani foarte multe dintre invențiile și situațiile descrise în carte s-au adeverit și fac parte din industria divertismentului actual, din viața noastră de zi cu zi. Ceea ce este… creepy!

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro