bookblog.ro

---

Transmisie de pe Pământ

Scris de • 8 March 2010 • in categoria Altele

Este în regulă. Aţi nimerit unde trebuie. Și chiar dacă nu voiaţi să ajungeţi aici, emitem în peste patru sute de galaxii şi câteva mii de sisteme solare, aşa că era imposibil să ne rataţi.

Studiile efectuate în laboratoarele noastre secrete au arătat că singura speranţă pentru pace cosmică este un nou blog de Science Fiction şi Fantasy, iar noi vrem să ne facem datoria pentru binele universului.

La ce vă puteţi aştepta? Recenzii, articole, interviuri, videoclipuri cu animale în costume spaţiale... orice! Atâta vreme cât este SF sau Fantasy, va fi publicat şi dezbătut aici.

Pentru început, avem deja câteva articole excelente:
Din moment ce secţiunea noastră s-a lansat (complet întâmplător) de 8 Martie, Robert Coller a scris un articol despre Marile Scriitoare de Science Fiction.

Andreea Radu vine cu o recenzie nou-nouţă la una dintre marile cărţi ale SF-ului clasic, Ubik.

Și, direct din arhivele bookblog, vin două recenzii mai vechi, la două cărţi pe care nu vreţi să le rataţi. În prima, acelaşi Robert Coller discută despre The Book Thief, o carte fantasy care repovesteşte holocaustul dintr-o perspectivă inedită, iar în a doua recenzie un recenzent foarte competent prezintă ultima carte a lui Neil Gaiman, The Graveyard Book.

Lectură plăcută!

Cristi Mitran





Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Jen spune:

    de-aia imi innebunise feedreaderul deci… viata lunga sectiunii :D

    raspunde

  2. Pingback: Bookblog sci-fi! « Filthy Keyboard

  3. Ralucifer spune:

    Bravo, bai baieti! V-ati miscat repede si bine! Promit solemn ca imi voi calca pe inima si voi folosi tehnologia avansata mai des numai pentru voi! Asa ca bafta,trafic, alea alea! A, si sa aruncati o bere spre mine cu proxima ocazie!

    raspunde

  4. Pingback: Fotbal, motociclism, SF È™i Fantasy. Sau fantezii? « Colierul de perle al bunicii

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro