bookblog.ro

---

A 11-a ediție Bucharest Summer University

Scris de • 23 May 2015 • in categoria Stiri

Cea de-a  11-a ediție a Școlii internaționale de vară Bucharest Summer University se va desfășura în perioada 9-23 august 2015.

Bucharest Summer University este un program educaţional internaţional ce îşi propune dezvoltarea perspectivelor participanţilor prin dialog şi dezbateri cu specialişti atât din mediul academic, cât şi din mediul de afaceri.

Cea de-a unsprezecea ediție a şcolii de vară ,,Bucharest Summer University” are ca temă „Antreprenoriatul și mediul de business agroalimentar în economia globală” (en.”Entrepreneurship and agribusiness intentions in the global economy”) şi îşi propune să îi familiarizeze pe cei 55 participanţi din peste 25 de ţări cu concepte fundamentale din domeniu.

Evenimentul academic oferă participanţilor şansa de a învăţa de la o parte din cei mai buni specialişti în domeniu, prin participarea la cursuri a unor speakeri de talie internaţională dintre care îi amintim pe: Gianluca Lazeti (Metro International), Diego Begali (Profesor al Universității din Verona) și Doru Bulată (Consultant al Președintelui EximBank și Vice-Președinte EximBank)

 





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro