bookblog.ro

---

Ateliere de scriere creativă, comunicare și proiecte creative

Scris de • 22 September 2013 • in categoria Stiri

În luna septembrie, Revista de Povestiri organizează înscrieri pentru trei ateliere, care vor începe din luna octombrie.

Atelierul de scriere creativă „Rev de Pov” coordonat de Florin Iaru și Marius Chivu se află deja la a treia ediție și va cuprinde ședințe despre structura unui text literar, personaj, conflict, dialog, descriere, timpuri verbale, ce precede scrisul, cum ținem cont de cititor, cum găsim un final puternic și multe altele. Pe parcursul a 16 întâlniri, participanții își vor antrena scrisul datorită temelor pe care le vor primi săptămânal.

Înscrierile se încheie la 30 septembrie, mai multe detalii găsiți pe revistadepovestiri.ro/scrierecreativa3

Atelierul de comunicare „NESTworking” coordonat de Magda Bunea se află la a doua ediție, are 8 ședințe, și așteaptă oameni care sunt conştienți că vor să comunice mai bine şi aleg să facă ceva pentru asta, fie în relaţia cu ei înșişi, fie cu prietenii, cu părinţii, cu colegii sau cu mediul organizaţional în care muncesc, pentru că simt că isprava neînsoţită de o comunicare pe măsură rămâne fără consecinţe.

Înscrierile se încheie la 30 septembrie, mai multe detalii găsiți pe revistadepovestiri.ro/nestworking2

Atelierul de proiecte creative în episoade coordonat de Eugen Erhan și Alexandra M. Păun îi va învăța pe participanți cum să dezvolte o idee creativă pe cont propriu, fără să aibă nevoie de fonduri sau de o echipă mare, pornind de la talentul și pasiunea pe care le au. Cele 16 ședințe se vor orienta în jurul designului de proiect, pe de o parte, și al poveștii, din punct de vedere scenaristic, pe de altă parte.

Înscrierile se încheie la 25 septembrie, mai multe detalii găsiți pe revistadepovestiri.ro/proiectecreative

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro