bookblog.ro

---

Bookisit – târg de carte second hand pentru copii!

Scris de • 16 November 2018 • in categoria Stiri

Organizat în jurul conceptului #reuse #reduce #recycle și adăugând #reread, Bookisit își propune să aducă laolaltă părinți, copii, bunici, mătuși și unchi și alți pasionați de socializare culturală pentru o zi de târguială cu cărți pentru copii, jocuri, resurse educaționale și cărți de parenting second hand. Intrarea la târg este gratuită!

Prima ediție Bookisit va fi găzduită de Therapy Bistro (Strada Sfinții Voievozi, nr. 60, sector 1, aproape de Calea Victoriei), duminică, 25 noiembrie, în intervalul 11:00 - 19:00 și este organizat de Editura Cutiuța cu poveșt.

Pe lângă târguială, înscrie-te și la atelierele gratuite:

11:30 – Atelier lectură interactivă în baza cărții „Puiul de Gruffalo”, cu Adina Giurgea, vârstă recomandată 3 ani+ (pentru pici);

13:00 – Atelier de creație „Sfârleze și Titirezi” cu Mădălina Bubu & păpușa Sasha, de la proiectul ALB, vârstă recomandată 3 ani+ (pentru pici și voinici);

15:00 – Atelier de meșterit caleidoscoape cu Cristina, vârstă recomandată 5 ani+ (pentru voinici și ștrengari).

Pe tot parcursul zilei de târg, te așteptăm la „măsuța însemnată” ca să deprinzi meșteșugul semnelor de carte!

Înscrierea la ateliere se face la adresa bookisit2018@gmail.com, specificând vârsta copilului, alături de un număr de contact al părintelui. Numărul maxim de copii la fiecare atelier este 12. Un copil poate participa la un singur atelier.

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Pare interesant, dar… este suficient de igienic, fiind vorba de copii?

    raspunde

  2. Vă mulțumim pentru comentariu! Aceasta este într-adevăr o grijă reală și constituie tocmai motivul care ne-a determinat să îi rugăm pe expozanți să aducă cărți, jucării etc dezinfectate.
    Cu toate acestea, faptul că este vorba despre un singur precedent cititor, o familie unică, reduce din riscuri.
    Vă așteptăm la următorul târg!

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro