bookblog.ro

---

Bucureştenilor le place muzica de operă. Vino să te convingi la Concertul Aniversar „I LOVE VERDI”

Scris de • 16 March 2017 • in categoria Stiri

Concertele şi evenimentele de popularizare a muzicii clasice şi de operă au atras ȋn sălile de concerte, ȋn ultimii ani, public tânăr şi numeros, lucru care se vede uşor ȋn fotografiile de la spectacolele Fundaţiei Calea Victoriei. Muzica scrisă cu pasiune şi sinceritate, interpretată de o orchestră de tineri profesionişti, emoţionează şi oferă bucurie celor ce o ascultă, indiferent de modă sau epocă.

Ȋn 4 aprilie, la Sala Radio, Fundaţia Calea Victoriei te provoacă să descoperi operele celui mai iubit compozitor italian, la Concertul de Gală I LOVE VERDI. Soprana Irina Iordăchescu, tenorul Hector Lopez şi baritonul Ionuţ Pascu vor da viaţă personajelor celebre şi mereu actuale din Traviata, Rigoletto, Aida, Nabucco, Trubadurul şi Forţa destinului.

„Verdi era capabil să se transpună ȋn pielea fiecăruia dintre personajele sale şi să le facă să vină ȋn faţa oamenilor ca nişte oglinzi mobile sonore. Spectatorii ȋl iubesc atât de mult pe Verdi pentru că se pot identifica foarte uşor şi foarte repede cu personajele aflate ȋn faţa lor”, spune dirijorul Tiberiu Soare sub a cărui bagheta se va desfăşura concertul.

Concertul I LOVE VERDI este primul eveniment din cele pe care Fundaţia Calea Victoriei le organizează ȋn 2017 pentru a sărbători 10 ani de activitate. Ȋn cei zece ani, Fundaţia a organizat cursuri, conferinţe şi concerte ce au avut ca scop educarea şi ȋmprietenirea publicului cu muzica clasică. Peste 200 de liceeni şi studenţi au beneficiat de gratuitate la aceste evenimente, mulţi au revenit ca spectatori la Operă sau la Sala Radio.

Dacă vrei să fii ȋn sală ȋn 4 aprilie şi să te bucuri de acest concert, nu uita să-ţi iei din timp bilet, pentru că trei sferturi din sală este deja ocupată.

Biletele la Concertul de Gală „I love Verdi” se pot achiziţiona numai prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online, de aici.

Categorii de bilete:

Categoria I – 120 ron

Categoria II – 100 ron

Categoria III – 85 ron

Evenimentul este realizat cu sprijinul Bondoc & Asociatii, Sloop, 7Card, Grand Hotel Continental, Aqua Carpatica şi al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Detalii la adresa contact@victoriei.ro sau telefon 021-321.30.22

Parteneri media : TVR 3, Radio România Muzical, Radio România Cultural, eJobs, Metropotam, RFI RomâniaHotnews, Psychologies, Unica, Revista CARIERE, Cinemagia, Bucharest Gentleman, Bucharest City App, Igloo, Şapte Seri, Bookblog, Bucureştii Vechi şi Noi, Bookhub, Zile şi Nopţi, Suplimentul de Cultură, Infomusic.

***

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii și în care întâlnești cea mai mare varietate de cursuri și evenimente culturale. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

 

 

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. cantaragiu andrei spune:

    VERDI ramane cea mai frumoasa legenda a OPEREI mondiale….
    Merita sa nu ratati concertul propus !

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro