bookblog.ro

---

Carl Honoré, unul dintre cei mai renumiți speakeri TED, vine pe 1 iulie în București pentru a-și lansa cea mai nouă carte

Scris de • 25 June 2019 • in categoria Stiri

Cunoscutul Carl Honoré, bestselling author în 34 de limbi și unul dintre cei mai importanți promotori ai conceptului Slow Movement și speaker TED vine în București pentru a ne povesti despre cum, în era vitezei, putem încetini timpul și profita de o viață mai lungă. Curtea Veche Publishing și Librăria Diverta Lipscani vă invită luni, 1 iulie 2019, de la ora 18:30, să descoperiți noua sa carte - „Bolder. Cum să profiți de o viață mai lungă” -  și să luați un autograf de la Carl Honoré.

Întâlnirea din magazinul Diverta Lipscani (Str. Lipscani nr. 30-34, București) se va desfășura în limba engleză. Intrarea va fi liberă. Înainte de întâlnirea din București, Carl Honoré se va afla pe 29 și 30 iunie și în Cluj-Napoca, unde va susține un discurs în cadrul TEDxCluj și conferința The Power of Slow in a Fast World.

În cea mai recentă carte a sa, „Bolder. Cum să profiți de o viață mai lungă”, Carl Honoré ne pune să privim adevărul drept în față: îmbătrânirea este inevitabilă. Simți cum te trec fiori numai la gândul că timpul trece și că tu te duci odată cu el. Însă autorul ne propune să luăm parte la o revoluție a îmbătrânirii, indiferent de vârsta la care ne aflăm sau când am început să simțim trecerea timpului în mod acut. Pe baricadele ei vom descoperi că această perioadă nu este altceva decât o nouă devenire din viața noastră. Și că are farmecul ei de neînlocuit. La bătrânețe ai la fel de multe oportunități ca la orice altă vârstă, doar să știi cum să profiți din plin de ele. Poți face sport, poți munci și avea idei creative, poți folosi tehnologia pentru tine sau pentru a-i ajuta pe cei din jur. Poți fi în formă, tonic, fericit. Și nici senzația de fluturi în stomac nu trebuie s-o dai uitării: când anii se adaugă, iubirea este ca vinul. Iar inima nu are riduri.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro