bookblog.ro

---

„Cărți deschise pentru minți deschise” – sloganul celei de-a IX a ediții a campaniei TE AȘTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE

Scris de • 4 October 2017 • in categoria Stiri

Campania Te așteptăm în librărie! se află la jumătatea perioadei de desfășurare, prilej bun pentru a face un mic bilanț, dar și pentru a vă reaminti despre evenimentele pregătite în continuare, menite să evidențieze importanța librăriilor ca spații culturale vii, deschise și interactive.

Librarii din cele peste 150 de librării partenere se implică activ pentru valorificarea tuturor oportunităților pe care campania Te așteptăm în librărie! le oferă. Reacțiile nu au întârziat să apară, astfel fiind recunoscute eforturile de promovare ale tuturor persoanelor care lucrează în librăriile Alexandria din Oradea, Bacău, Sibiu, Buzău, Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, precum și cele din rețeaua de librării Humanitas din Brașov, Râmnicu Vâlcea, Piatra Neamț și București.

S-a dovedit atenția, dar și ambiția profesională, a librarilor din librăriile din toată țara cum ar fi:  La Două Bufnițe și Cartea de nisip din Timișoara, Prăvălia cu Cărți din Constanța, librăria Șt.O.Iosif din Brașov, librăriile Mihail Sadoveanu, Mihai Eminescu din rețeaua Companiei Naționale de Librării București. De asemenea, librarii de la Junimea din Iași, librăria Steinhardt din Baia Mare, librăria Cartea Românească, Casa Cărții din Suceava, librăria Sabin Opreanu din Băile Herculane sunt doar câteva exemple de oameni dedicați, care susțin cu entuziasm și dăruire campania națională Te așteptăm în librărie!.

În perioada următoare, ne pregătim pentru 15 octombrie, când în librăria Humanitas Cișmigiu din București, va avea loc evenimentul Fii conștient de ceea ce contează! Despre viața socială și emoțională a copilului tău. Apoi, va urma tot în București pe 24 octombrie la librăria Cărturești Verona, evenimentul ce va încerca să ofere o imagine cât mai fidelă a conceptului de mindfulness, intitulat: Arta de a trăi conștient.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro