bookblog.ro

---

Casa Editorială ART vă așteaptă la Bookfest cu peste 100 de noutăți

Scris de • 27 May 2019 • in categoria Stiri

Editurile Vlad și Cartea cu Genius, Arthur, Youngart, Grafic, ART și Paladin, parte a Grupului Editorial ART, vă invită la cea de-a XIV-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, în perioada 29 mai – 2 iunie 2019 cu peste 1200 de titluri, dintre care mai bine de 100 de noutăți.

Proiectul de publicare a scriitorilor români pentru copii continuă cu patru albume ilustrate. Lavinia Braniște, Laura Grünberg, Alex Moldovan și Raluca Poenaru au imaginat povești firești sau fantastice, emoționante și amuzante deopotrivă, și au făcut echipă bună cu patru ilustratoare talentate – Irina Georgescu, Oana Ispir, Diana Barbu și Bilyana Velikova. Îi puteți cunoaște la întâlnirea de duminică, 2 iunie, de la ora 11:00, la Scena Arca.

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 16:00, la standul Bookfest Junior, puteți lua parte la lansarea volumului Cum am supraviețuit clasei a VIII-a de Robert Ersten, un proiect ingenios prezentat de scriitoarea Ioana Nicolaie și grupul de scriere creativă „Liternauții”.

 Portofoliul editurii Vlad și Cartea cu Genius se îmbogățește cu noi titluri ale unor scriitori clasici: Elefantul Filimon și Păpușa de cârpă de Michael Ende și Cei trei tâlhari, cea mai iubită carte a lui Tomi Ungerer, „băiatul rău al literaturii pentru copii“, celebru pentru poveștile sale neobișnuite.

Editura Arthur le propune cititorilor împătimiți ai seriei Jurnalul unui puști un nou volum marca Jeff Kinney - Jurnalul unui puști tare de treabă. Însemnările lui Rowley Jefferson. Pentru prima dată, lumea lui Greg Heffley este văzută din perspectivă prietenului său cel mai bun.

Din vara aceasta, un nou personaj adorabil ocupă un binemeritat loc fruntaș în portofoliul editurii Arthur: Claude de Alex T. Smith. Vă invităm să-l descoperiți alături de nelipsitul domn Scămoșos, cel mai bun prieten al său. Pentru amatorii de întâmplări hazlii și eroi cu superputeri, seria Aventurilor Căpitanului Underpants de Dav Pilkey îmbină în doze perfecte acțiunea, suspansul și umorul, într-o carte interactivă unde poți da viață personajelor folosind tehnica de animație RĂSF-O-RAMA!

Fanii amuzantului Nate, întâiul dintre puști, vor avea supriza să-și descopere personajul preferat într-o ipostază ilustrată în minunatul volum de benzi desenate Marele Nate. Un puști genial de Lincoln Peirce, lansat în colecția miniGrafic.

Avem vești foarte bune pentru fanii universului lui Harry Potter! Pentru ei aducem la Bookfest cel de-al doilea volum al seriei Animale fantastice de J.K. Rowling și integrala Harry Potter într-un cufăr de colecție. Nu ratați nici evenimentul special desfășurat la standul Marii Britanii Welcome to Hogwarts Arts & Crafts Workshop! de sâmbătă, 1 iunie, ora 13:30. Se lasă cu premii!

O mică bijuterie ilustrată Rapsodii de toamnă, de George Coșbuc, cu ilustrații de Ethel Lucaci Băiaș – și un clasic al literaturii pentru copii – Münchhausen de Gottfried August Bürger, cu ilustrații de Eugen Taru – se adaugă colecției Arthur retro.

Iubitorii universului Miss Peregrine sunt așteptați la standul editurii Youngart cu un nou volum din seria imaginată de Ransom Riggs: Miss Peregrine #4. Harta zilelor. Pentru cititorii adolescenți, dar și pentru toți amatorii de povești cu supereroi, lansăm seria DC Icons cu două dintre volume: Batman. Creaturile nopții de Marie Lu, și Wonder Woman. Fiica Războiului de Leigh Bardugo.

O serie etalon și una dintre cele mai bune benzi desenate create vreodată, Sandman: Preludii şi nocturne de Neil Gaiman este fără doar și poate apariția-eveniment a editurii Grafic.

Editura ART lansează două romane considerate capodopere: Sistemul periodic de Primo Levi, colecția Cărți cult, și Absalom, Absalom! de William Faulkner, apărut în seria dedicată autorului. Colecția Clasici ilustrați se îmbogățește cu o minunată ediție aniversară Frankenstein de Mary Shelley, cu ilustrațiile lui David Plunkert.

Editura Paladin continuă universul Arhivei luminii de furtună de Brandon Sanderson, seria mult așteptată de iubitorii fantasy. Cartea a doua, Cuvinte despre lumină, va fi disponibilă la Bookfest, prin volumul 1, Câmpiile sfărâmate, și volumul 2, Poarta jurământului.

Ultimii descendenți de Matthew J. Kirby deschide o nouă serie Assassin’s Creed, precum și o nouă colecție – Paladin Young Books, dedicată adolescenților.

În plus, fanii fantasy vor mai avea o surpriză: scriitoarea premiată Claire North este prezentă sâmbătă și duminică la târg, unde va participa la două evenimente. Editura Paladin a publicat două dintre cărțile autoarei, disponibile și ele la standul Casei Editoriale Art din cadrul Bookfest.

Toate titlurile Grupului Editorial ART vor avea reduceri de până la 30% pe durata Salonului Internațional de Carte Bookfest 2019 și, pentru că începe vara și se apropie vacanța, printre surprizele de la stand se numără un Jurnal de vacanță pentru copii (cu ilustrațiile lui Dan Ungureanu), minunate agende înflorate ilustrate cu talent de Irina Neacșu și sacoșe din pânză colorată.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro