bookblog.ro

---

Cea de-a doua ediție a conferinței internaționale S-MUNOB

Scris de • 28 February 2015 • in categoria Stiri

În perioada 12–16 Martie va avea loc conferinţa internaţională S-MUNOB 2015 (Student Model United Nations of Bucharest) în Bucureşti, reunind studenţi din întreaga lume pasionaţi de public speaking şi dezbateri.

Conferinţa, una ce urmează îndeaproape modelul celor care au loc în cadrul UN, se află la cea de-a doua ediţie și se adresează studenţilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani să se alăture unei experienţe internaţionale inedite.

S-MUNOB este o conferinţă diplomatică, oferind studenţilor oportunitatea de a-şi îmbunătăţi capacităţile de argumentare, dar şi de a vorbi în public. Fidelă modelului ONU, conferinţa va întruni mai multe comitete precum: Crisis Security Council, Economic and Social Committee, International Court of Justice etc., acestea fiind structurate pe baza unor subiecte de interes internaţional şi clasificate în funcţie de  abilităţile şi experienţa anterioară a participanţilor.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SMunob şi pe site: www.smunob.org .

 

 





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro