bookblog.ro

---

Concurs de creație pentru copii și adolescenți: Locuiește în poveste! Ediția a VIII-a

Scris de • 21 June 2019 • in categoria Stiri

Editura Arthur a lansat un nou concurs de creație pentru copii și adolescenți între 9-16 ani: Locuiește în poveste! Ediția a VIII-a, 2019

La ultimul concurs, copiii au fost invitați să călătorească pe planete imaginare, să stea de vorbă cu marțieni fel de fel. Acum îi invităm să-și imagineze un episod care se petrece într-un timp trecut.

Tema concursului – Când viitorul era mic

Alegeți o perioadă/o epocă din trecut, un spațiu, alegeți personajele și creați o poveste care să aibă elemente de veridicitate. Vă sfătuim ca, odată ce ați ales perioada în care vreți să călătoriți, să vă documentați (citiți cărți despre acea epocă, uitați-vă la filme, la fotografii), pentru a reuși să redați atmosfera epocii alese.

Secțiunea de SCRIERE CREATIVĂ: Scrieți un text de maximum 6000 de semne cu spații (aproximativ 3 pagini în Word) și trimiteți-l la adresa de e-mail concurs@editura-art.ro până la data de 4 iulie 2019.

Secțiunea de ILUSTRAȚIE: Ilustraţiile trebuie să respecte tema „Când viitorul era mic" și pot fi realizate în orice tehnică (acuarelă, ulei, tempera, tabletă grafică etc.). Trimiteți ilustrațiile voastre scanate la adresa de e-mail: concurs@editura-art.ro până la data de 4 iulie 2019. Un concurent poate trimite maximum 4 ilustraţii.

Condițiile de participare în Regulamentul concursului: https://bit.ly/2Z9Hmsw

Lucrările vor fi evaluate de un juriu format din scriitori, ilustratori/designeri și redactori Arthur. La sectiunea de scriere creativă vor fi 15 câștigători, iar la secţiunea de ilustraţie vor fi 5 câștigători. Desemnarea câștigătorilor va avea loc în data de 26 iulie 2019.

Premiile oferite celor 20 de câștigători în cadrul Campaniei constau în:

- participarea la tabăra de creaţie Locuiește în poveste! Alma Vii, 2019, alături de scriitori, lingviști, artiști vizuali, ilustratori;

- publicarea textelor și ilustrațiilor câștigătoare în volumul Când viitorul era mic. Juniorii.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro