bookblog.ro

---

„Descoperă-te” de Andreea Raicu. Lansare de carte în București, la Cărturești Carusel

Scris de • 3 December 2018 • in categoria Stiri

Curtea Veche Publishing și Andreea Raicu lansează cel de-al doilea proiect de suflet pe plan editorial al acesteia pentru publicul larg, în București. Cartea „Descoperă-te vine ca un îndemn pentru femeile care simt nevoia de liniște și echilibru. Acest volum este rezultatul a numeroase trăiri pe care autoarea a învățat să le gestioneze și să ajungă să aibă o liniște interioară aparte. Cartea va fi lansată în data de 04 decembrie, începând cu ora 18.30, la librăria Cărturești Carusel, Str. Lipscani, nr. 55. 

„Descoperă-te” este mai mult decât o carte. Este un cumul de bune practici pentru orice femeie modernă care încearcă să-și găsească un traseu fericit într-o lume cosmopolită. Lansarea cărții apărute la Curtea Veche Publishing este marcată și printr-un turneu național de evenimente dedicate la Iași, Cluj, Timișoara și Constanța.

Împlinirea nu stă în relația cu cântarul, frumusețea autentică nu își dă întâlnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decât perfecțiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten și pudră. Este mărturisirea uneia dintre cele mai stilate femei din România, care a dat lupta încrâncenată pentru imaginea fără cusur de pe ecrane și din revistele glossy pe bucuria neprețuită de a fi ea însăși, în echilibru cu propriul corp și spirit. Ia-o de mână pe Andreea Raicu, așa cum ai face cu o prietenă dragă și răspunde chemării ei de a savura cu nesaț călătoria către ce vrei să devii, cu mult mai de preț decât goana cea de toate zilele spre închipuita fericire.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro