bookblog.ro

---

Donează Sânge! Fii Erou!

Scris de • 5 May 2015 • in categoria Stiri

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti demarează campania „Donează Sânge! Fii Erou!”, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din ţară, în perioada 18 şi 22 mai, între orele 08:00 și 13:00, Bd. Eroii Sanitari nr. 8, din București  în Holul de Onoare al Facultăţii de Medicină - UMF „Carol Davila”.

Această campanie bianuală reprezintă atât confruntarea cu lipsa acută de sânge cât și o informare corectă despre transfuzii - De ce e important ca oamenii să doneze?, De ce e nevoie de sânge?, Cine nu poate dona?, De ce sunt atât de puțini donatori în România?. În contextul sanitar actual din România care este situată pe ultimul loc în Europa în privința donării de sânge, doar 1,7% dintre cetățeni se află pe lista donatorilor, în comparație cu alte state europene

Așadar, dacă decizi să ajuți și tu, nu mai amâna momentul și vino alături de studenţii din Bucureşti pentru a ajuta persoanele ce necesită transfuzii de sânge precum victimele accidentelor, cei ce sunt supuşi unor operaţii dificile sau cei sub tratamente împotriva cancerului.

 

 

 





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro