bookblog.ro

---

Educație versus Învățământ

Scris de • 22 August 2019 • in categoria Stiri

Editura Herald şi Librăria Humanitas Cişmigiu din Bucureşti (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38​) vă invită marți, 27 august 2019, ora 18.30, la evenimentul Educație versus Învățământ,  desfăşurat în cadrul campaniei naţionale „Te aşteptăm în librărie!”.

La nivel global, actualul sistem educațional se confruntă cu mari probleme. În plus, departe de a oferi o educație adecvată celor mici, sistemul ajunge adesea să îi epuizeze pe profesori, să streseze părinții și să îndepărteze elevii de școală.

Nu există părinţi perfecţi, educatori perfecți, nu există copii perfecţi şi nici relaţii fără tensiuni. Editura Herald vă propune câteva titluri, cărți pe care le puteți alege drept companion, fiind de un sprijin real în călătoria pe care o facem alături de oamenii buni, pe care vrem să îi creştem şi care vrem să devenim.

Se va discuta pe marginea titlurilor Mindfulness pentru profesori de Patricia Jennings din colecţia Mindfulness, Despre educație de Jiddu Krishnamurti din seria de autor și Disciplină cu dragoste și limite de Jerry Wyckoff și Barbara Unell, titlu publicat în colecţia Parentaj.

La eveniment vor participa Lila Vasilescu (trainer, facilitator programe de educație socio-emoțională la Școala Internațională Verita, director Fundația Verita), Andreea Neagu (psiholog, psihoterapeut și supervizor), Andreea Puiu (profesor, dezvoltator Pedagogia fericirii, inițiatoarea campaniilor Cartea de pe catedră și Aleg să fiu un profesor fericit), Sabina Strugariu (psiholog, psihoterapeut integrativ). Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

Specialiştii sunt invitați să împărtășească publicului câteva repere practice din teoriile psihologice și educaționale care ne pot ajuta să avem o comunicare mai bună și o dinamică armonioasă în relația copil – părinte – educator.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro