bookblog.ro

---

Experți de la World Economic Forum, Oxford și antreprenori români caută tineri cu idei de viitor pentru a-i premia cu 20.000 euro în competiția Future Makers

Scris de • 8 May 2018 • in categoria Stiri

Mai sunt câteva săptâmâni în care tinerii între 20 şi 29 de ani pot aplica la competiţia de idei antreprenoriale, Future Makers. Înscrierile se fac până pe 20 mai, completând formularul de pe www.futuremakers.ro, secţiunea Aplică.

În ultimele 2 luni, aproximativ 1000 de tineri au participat la evenimentele şi atelierele de antreprenoriat organizate în peste 15 oraşe din ţară. Tinerii au învăţat că a „începe de azi ideile de mâine” nu e o metaforă, ci este cât se poate de pragmatic.

Populaţia lumii creşte, progresul tehnologic este foarte rapid, experimentăm schimbări climatice nemaiîntâlnite, se epuizează resursele şi toate aceste provocări cer soluţii inovative.

Tinerii din toată ţara mai au la dispoziţie câteva săptâmâni să aplice la competiţia de idei antreprenoriale, să intre în programul de incubare şi mentorat şi să câştige premiile de 20.000 de euro puse la bătaie.

Din juriul Future Makers fac parte: Wadia Ait Hamza (World Economic Forum), Nicoleta Eftimiu (Coca Cola Romania, Country Manager), Mihai Toader Pasti (EFdeN, General Manager & Co-founder), Sergiu Neguț (Maastricht School of Management Romania, Associate Dean of Entrepreneurial Growth), Irina Anghel Enescu (South Eastern European Private Equity and Venture Capital Association, Managing Director), Ioan Iacob (Qualitance, Founder and CEO), Sorina Câmpean (Entrepreneurship Centre Saïd Business School, University of Oxford   Networks and Partnerships Manager), Florin Cobuz (NOD MAKERSPACE, Managing Partner), Carmen Oprea               (Socital, Co-founder & COO), Radu Manolescu (K.M.Trust & Partners, Founder & Managing Partner).

Pentru 50 de idei selectate, pe perioada verii, vom conecta echipele cu antreprenori din domeniile lor de interes, cu mentori, cu resurse din rețeaua internațională. La finalul incubatorului, echipele vor avea pitch-uri în faţa juriului. Premiile sunt în valoare de 20.000 de euro şi urmăresc să transforme ideile bune de azi în organizaţiile sustenabile de mâine.

Mai multe detalii despre competiţie găsiţi pe www.futuremakers.ro și dacă aveți întrebări ne găsiți pe pagina de facebook Future Makers, la adresa de e-mail loredana@futuremakers.ro, sau la telefon 0757185781.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro