bookblog.ro

---

Final Frontier#6 , locul în care copiii pot explora lumi imaginare! Singurul Târg de Carte SF&Fantasy pe 1 și 2 aprilie la Casa Artelor

Scris de • 20 March 2017 • in categoria Stiri

Final Frontier, târgul de carte SF&Fantasy,  te așteaptă la cea de-a șasea ediție în week-end-ul 1-2 aprilie 2017, între orele 11:00 și 19:00, la Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti) partenerul principal al evenimentului. Târgul de carte ce se adresează în egală măsură adulților, cât și copiilor - de fapt, adulții vizitatori la târg sunt îndemnați săți bucure copilul interior.

Copilăria este o etapă în care este esențială încurajarea creativității de către părinți în scopul creșterii potențialului copiilor și descoperirii unor talente ascunse. Iar la Final Frontier #6 cei mici pot fi tot ceea ce își doresc și pot locui fără opreliști în lumile lor imaginare.

Începem cu volumele speciale pregătite de editurile care vor participa la târg – pentru că un fan SF&Fantasy adevărat se vede de mic! - colecții de cărți specializate pentru juniori și adolescenți de la Nemira, Paladin, Tritonic, Corint, BooksExpress și Tracus Arte. Dar în afară de cărți se vor găsi și alte produse: benzi desenate (HAC!BD), figurine, jocuri (Red Goblin) și obiecte artizanale (Nyx Art, WizzArt Room), expozanți privind tehnologia (Academia inventeaza.ro – programare și robotică, ResearchX Development – imprimante 3D).

Curiozitatea copiilor este fără margini, așa că îi invităm ca după ce explorează întregul târg să testeze și să învețe lucruri noi în zona de ATELIERE: află totul despre Astronomie, învață să creezi Bandă desenată și construiește roboței la Atelierul de Robotică.

Veniți cu mic cu mare la Final Frontier, Târgul de carte SF & Fantasy, locul în care poți fi orice vrei tu!

Stați cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uitați de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți.  #FF6

Când: 1-2 aprilie 2017

Unde: Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti)

Program: 11:00 – 19:00

Eveniment marca Bookblog.ro

Parteneri principali: Centrul Cultural Casa Artelor  și Primăria Sectorului 3

Parteneri Media: RFI România, Blitz TV, Radio România Cultural, Cațavencii, Times New Roman, Revista de Suspans, Gazeta SF, Argos, Urban.ro, Știință și tehnică, Cinemagia, Iqads, Feeder, The Hearabouts, Vin si eu, Vanilla Moon Books, Overheat, Sound of science, Helion, B1 Tv

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro