bookblog.ro

---

Lansare de carte: „Orașul fetelor” de Elizabeth Gilbert, un fulgerător bestseller New York Times

Scris de • 24 June 2019 • in categoria Stiri

Marți, 25 iunie, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, are loc lansarea romanului Orașul fetelor, noua carte a celebrei scriitoare americane Elizabeth Gilbert, apărută în limba română la Editura Humanitas, în traducerea Ancăi Bărbulescu, la numai o zi de la lansarea ediției în limba engleză.

Considerat de The Guardian un roman „ambițios și extrem de îndrăznet“, Orașul fetelor este extrem de bine primit de presa internațională, devenind bestseller New York Times în mai puțin de două săptămâni de la apariție, în vreme ce Amazon.com îl desemnează cea mai bună carte publicată în 2019 până acum.

 

La seara dedicată ediției în limba română, Ana-Maria Caia, scriitoare și jurnalistă, Crina Alexe, jurnalistă Elle România, Susana Pletea, director editorial Burda România, Sandra Ecobescu, director al Fundaței Calea Victoriei și Anca Bărbulescu, traducătoarea romanului, ne vor vorbi despre fascinanta poveste de dragoste a unei tinere care descoperă că pentru a fi om bun nu este neapărat nevoie să fii fată cuminte.

 

Accesul este gratuit pe baza unei rezervări prin Eventbook.
• • •
New York, 1940. Vivian Morris are 19 ani și tocmai a fost exmatriculată de la Vassar College, iar părinții ei, oameni cu stare, o trimit să locuiască cu o mătușă, proprietara unui teatru de varieté din Manhattan. Acolo, Vivian face cunoștință cu un întreg univers de personaje neconvenționale și fascinante – animatoare puse pe distracție, un actor sexy, o mare doamnă a actoriei, un scenarist cu aere de Don Juan și câți alții. Când tânăra face o greșeală care provoacă un scandal profesional, noua ei viață se răstoarnă cu susul în jos, iar consecințele le va înțelege de-abia după mulți ani. Toate acestea însă o vor face să își dea seama ce fel de viață își dorește cu adevărat – și de câtă libertate are nevoie. Mai mult, experiențele tinereții o vor duce la iubirea vieții ei, o iubire cu totul ieșită din comun.




Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro