bookblog.ro

---

Lansare de carte: „Regina Nebunilor” de Camelia Popa

Scris de • 25 June 2019 • in categoria Stiri

Editura Trei vă invită la lansarea romanului Regina nebunilor de Camelia Popa joi, 27 iunie 2019, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. Alături de autoare se vor afla: Conf. Dr. Adela Ciobanu, scriitorul Michael Haulică și Virginia Costeschi, coordonator editorial TREI.

Regina nebunilor este un roman despre lumea misterelor psihologice, surprinse în cabinetul medicului psihiatru Carla Samson, este povestea practicilor non-etice dintr-un sistem medical corupt, care provoacă un rău de neimaginat pacienţilor şi familiilor acestora.

Dr. Samson, o psihiatră nimfomană şi profund imorală, acţionează ca un Pygmalion al psihiatriei negre, modelând destine şi schimbând, prin hipnoză, traiectorii de viaţă.  Romanul este oglinda perioadei agitate pe care o parcurgem cu toţii, care îşi pune amprenta asupra vieţilor noastre şi ale oamenilor cu care ne intersectăm şi care au tot mai multe probleme psihologice.
Ce se poate întâmpla însă atunci când unii dintre aceşti oameni sunt trataţi de dr. Carla Samson sau de partenerul de afaceri al acesteia, gigolo-psihologul Giorgio Carrara, este însă aproape de neimaginat. De la probleme psihice minore, pacienții ei ajung la probleme psihice majore pentru ca, în final, vârtejul nebuniei să devină de neoprit pentru toţi cei aflaţi în terapie.

Camelia Popa este profesor universitar de psihologie, psiholog clinician şi coordonatoare a unui laborator de psihologie a personalităţii şi psihopatologie socială. A semnat mai multe volume de psihologie şi psihiatrie. Timp de 16 ani a fost jurnalist în presa centrală. În literatură a debutat cu volumul Sălbaticul din Balcani, Editura Trei, 2016.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro