bookblog.ro

---

Lansare de carte și dezbatere: „12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru” de Jordan B. Peterson

Scris de • 8 June 2018 • in categoria Stiri

Citează cu aceeași plăcere din Nietzsche și din desenele animate cu Familia Simpson. Polemizează cu vervă cu reprezentanții feminismului și marxismului. Își susține cu fermitate adevărurile, apelând ba la secvențe biblice, ba la etologia homarilor, ba la statistici socio-economice. Într-o lume bulversată, fragmentată și terorizată de „corectitudinea politică”, încurajează reîntoarcerea la valori și reguli, la onestitate și fermitate. „Avem nevoie de rutină și tradiție”, susține psihologul canadian Jordan B. Peterson, cel mai controversat intelectual al momentului, tradus de curând la Editura Trei.

Aflați mai multe despre succesul „viral” și despre reacțiile contondente iscate de cartea sa fenomen, „12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru”, la lansarea organizată marți 12 iunie, ora 18.30, la Cărturești Verona Cafe.

La evenimentul de lansare a proaspătului volum „12 Reguli de viață”, de Jordan B. Peterson, vor vorbi: Mihai Dobrovolschi, realizator la Radio Guerrilla, Simona Radu, medic psihiatru, și Victor Popescu, redactor la Editura Trei.

Jordan B. Peterson este unul dintre cei mai sclipitori gânditori ai momentului. Psihologul canadian a devenit în ultimii ani un veritabil fenomen mediatic: pe YouTube poate fi văzut în peste 200 de prelegeri și interviuri, care adună mai bine de 30 de milioane de vizualizări; iar pe Twitter și Facebook este urmărit de 300 000 de oameni. Plin de umor și asociind în mod surprinzător adevăruri ale tradiției occidentale cu ultimele descoperiri din neuroștiințe, Peterson ne povestește despre homari și asertivitate, despre skateboarding și adevărații bărbați, despre Iadul ranchiunii și aroganței, dar și despre lumina pe care o poate aduce în viața noastră mângâierea unei pisici sau un moment de sinceritate față de sine – dar și față de apropiații noștri.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro