bookblog.ro

---

Povesti cu Artisti – Teodor Ilincai in dialog cu Adrian George Popescu

Scris de • 12 July 2017 • in categoria Stiri

Marți, 18 iulie 2017, are loc ce-a de-a patra ediție din seria „Povești cu Artiști”:  Teodor Ilincăi în dialog cu Adrian George Popescu. O inițiativă din cadrul Laboratorul de Artă, care are ca scop să adune laolaltă oameni curioși și iubitori de artă, dornici să se lase inspirați de poveștile artiștilor care au curajul să inoveze și au impact în domeniile lor artistice.

Eveniment ce va avea loc începând cu orele 19.00, în grădina Verona (Strada Pictor Arthur Verona, nr. 13-15). Timp de 2 ore, participanții vor lua parte la un dialog între 2 artiști despre importanța artei în societate, muzică și viața unui artist, dincolo de scenă.

Teodor Ilicăi este unul dintre cei mai mari tenori ai momentului pe plan internațional. Vocea sa caldă și puternică și timbrul său deosebit au umplut marile scene ale lumii.

Teodor este mezinul familiei sale, al 13-lea copil, născut în Mălini, Suceava - în mijlocul unui loc idilic, unde bogăția viețuirii vine din lucrurile simple. Încurajat de familie, a urmat cursurile Liceului de Artă din Suceava. Astfel începea Teodor să înflorească și să pornească pe drumul său. A urmat apoi Conservatorul în București, iar în 2006 a devenit membru al corului Operei Naționale din București. Artistul a câştigat concursul de tenori din Szczecin – Polonia (în 2008) şi s-a clasat pe locul al II-lea la Concursul Internaţional de canto „Francisco Viñas” din Barcelona (în 2010).  În anul 2009 a avut loc debutul său internațional pe scena Operei din Hamburg unde a interpretat rolul MacDuff din opera „Mcbeth” de Verdi , moment în care a început să cucerească scene mari din Europa precum Londra, Berlin, Barcelona, Hamburg, Viena.

Vom afla povestea din spatele succesului tenorului Teodor Ilincăi alături de contratenorul Adrian George Popescu.

„Povești cu Artiști” este contextul în care artiștii își cunosc publicul, iar publicul își cunoaște artiștii. Un schimb frumos de energie, inspirație, întrebări și răspunsuri care ne înalță conștiința și ne arată perspective noi despre cum poate fi trăită viața...și arta.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, dar şi despre activitatea Laboratorului de Artă, vă invităm pe pagina de Facebook a organizaţiei: www.facebook.com/laboratoruldearta/ si www.laboratoruldearta.ro.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro