bookblog.ro

---

Samantha Shannon, supranumită „noua J.K. Rowling”, vine în România

Scris de • 25 September 2013 • in categoria Stiri

Vineri, 27 septembrie, la invitația Curtea Veche Publishing, Samantha Shannon, autoarea volumului The Bone Season, vine în România. The Bone Season este romanul fantasy care a uimit întreaga lume, fiind considerat fenomenul anului 2013. Samantha Shannon, numită de Forbes „noua J. K. Rowling", a reușit la doar 21 de ani să aibă unul dintre cele mai spectaculoase debuturi editoriale. În mai puțin de o lună de la apariție, volumul The Bone Season a fost tradus în peste 21 de țări, iar studiourile The Imaginarium (Andy Serkis, „Lord of The Rings” și Jonathan Cavendish, „Jurnalul lui Bridget Jones”) pregătesc deja ecranizarea cărții.

Curtea Veche Publishing invită cititorii să se întâlnească cu Samantha Shannon vineri, 27 septembrie, la ora 18:30, în Cafeneaua Verona (Librăria Cărtureşti Verona, Str. Arthur Verona nr. 13-15). Cu această ocazie, cititorii vor putea face cunoștință cu o scriitoare surprinzător de tânără, cu o imensă energie şi o imaginaţie debordantă, care a creat, prin acest debut literar, o realitate nouă şi îndrăzneaţă.

The Bone Season (Curtea Veche Publishing) este povestea eroinei Paige Mahoney în vârstă de 19 ani, care lucrează în lumea interlopă din Scion, Londra. Jobul ei: să scotocească după informaţii, pătrunzând în minţile celorlalţi. Asta, pentru că Paige este Călătoare onirică, o specie rară de clarvăzătoare. În lumea ei, comite înaltă trădare numai prin simplul fapt că respiră. Într-o zi ploioasă, viaţa ei se schimbă pentru totdeauna. Paige este prinsă și trimisă în Sheol, fostul oraş Oxford — ţinut secret vreme de 200 de ani şi controlat acum de puternica rasă a Refaiţilor, venită dintr-o altă lume.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro