bookblog.ro

---

Schimb de Cărți București. Întâlnirea lunii Ianuarie

Scris de • 26 January 2017 • in categoria Stiri

Boookblog.ro te invită la prima ediție din 2017 a întâlnirilor Schimb de Cărți București. Vino pe 29 ianuarie, între orele 15:00 – 17:00 la ceainăria Bohemia Tea House (Str. Poiana Narciselor nr.1) ca să cunoști oameni noi sau să revezi prieteni vechi pasionați de lectură, să discutăm despre cărți și nu numai și să savurăm o ceașcă de ceai.

Schimb de Carti - Ianuarie 2017

Pentru că luna Ianuarie este despre începuturi, ne vedem în locație nouă și facem planuri de lectură pentru anul ăsta. Sperăm să pleci de la Schimb cu ceva cărți noi sau măcar cu idei pentru lecturile viitoare.

Mai multe detalii puteți găsi pe evenimentul nostru de pe Facebook. #SDCBucuresti

Intrarea este liberă. Schimbul nu este definitv (poți retrage cărțile când dorești) și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci căți ;) ).

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa [email protected] pentru mai multe detalii.

 

 

 

 





Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Zina spune:

    Ideea e bună, mi-ar plăcea să aflu despre cărți pe care nu le-am citit, dar schimb de cărți nu aș face… Poate că e ceva egoist, dar țin enorm la cărțile mele!

    raspunde

  2. Elena Patratanu spune:

    Poate in viitor ajungeti si la Constanta :(

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro