bookblog.ro

---

Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei – Cadouri și delicatese culturale

Scris de • 4 December 2017 • in categoria Stiri

Un Târg de Crăciun prietenos și cochet, cu lucruri de calitate, de la care să pleci cu cadouri originale și utile pentru toți prietenii tăi? Avem! Un loc confortabil și neaglomerat, în care să poți decide pe îndelete ce lucruri îți plac și ce cadou ar aduce mai multă bucurie celor dragi? Avem și asta! J

Fundația Calea Victoriei organizează în al patrulea an consecutiv Târgul de Crăciun - Cadouri și delicatese culturale, unul dintre cele mai apreciate evenimente de acest fel din oraș.

Sâmbătă și duminică, 16 și 17 decembrie, designeri de obiect, graficieni, ilustratori și diverși artizani aduc în casa de pe Popa Soare 40 daruri felurite. În cele două zile de târg ai 15% reducere la cursurile noastre din ianuarie și o mulțime de ilustrații, cărți, globuri, cofeturi, jucării, cosmetice naturale sau bijuterii originale cu care să-i încânți pe cei dragi în seara de Crăciun.

Oricare dintre cursurile lunii ianuarie poate fi un cadou ingenios de Crăciun, fie că e vorba de cineva din familie, de un prieten sau un colaborator. Cu un astfel de Voucher cadou oferi cunoaștere, frumusețe, inspirație sau relaxare, depinde ce subiect ți se pare mai potrivit sau mai atrăgător pentru persoana respectivă.

La Târgul de Crăciun găsești:

Săptămâna 9 – 12 ianuarie 2018:

Săptămâna 15 – 21 ianuarie 2018:

 PROGRAM:

Sâmbătă 16 Decembrie, 11:00 - 19:00

Duminică 17 Decembrie, 11:00 - 19:00

 

 

 





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro