bookblog.ro

---

Un nou trend de lifestyle – expoziția de design de produs la Timişoara până pe 12 iulie

Scris de • 7 July 2017 • in categoria Stiri

Un nou trend de lifestyle, expoziţia curatoriată de Mihaela Ion a fost vernisată la Galeria Subterană din Timişoara şi poate fi vizitată până în data de 12 iulie, în mod gratuit, de către publicul interesat de produse de design.

Bazându-se pe un joc de lumini şi umbre, curatoarea Mihaela Ion a creat o expoziţie capabilă să ofere mai multe valenţe şi identităţi vizuale lucrărilor expuse. Iar lucrările Lilianei Stoica, realizate din lemn pe lemn, prin maniera în care au fost concepute, oferă o dualitate cromatică. Lucrările sale, expuse mai ales în prima cameră a Galeriei Subterane, trebuie, aşa cum se menţionează şi pe panourile de prezentare, să fie privite atât de la stânga la dreapta, cât şi viceversa, pentru a se observa dubla identitate cromatică.

Mobilierul de esenţa tare realizat de Ciprian Manda, făra niciun cui sau clei, ci doar prin imbinările lemnului prin tehnici tradiţionale, oferă naturaleţe camerei în care sunt expuse. Fiecare detaliu al lemnului este prezent pe lucrările lui Ciprian ceea ce transformă exponatele în lucrări vii care îşi găsesc noi identităţi.

Bijuteriile din aur şi argint ale Angelei Ciobanu, panotate pe suporţi din lemn, se încadrează perfect în spaţiul Galeriei Subterane. Transpunerea acestor bijuterii într-o galerie de artă, sporesc statementul general al expoziţiei „Un nou trend de lifestyle” şi anume acela că obiectele de autor, şi de design trebuie să fie considerate opere de artă.

Vă invităm să vizitaţi expoziţia „Un nou trend de lifestyle”, panotată la Galeria Subterană din cadrul Casei Artelor din Timişoara. Conceptul propus de curatoare, lucrările realizate în culori puternice de Liliana Stoica, obiectele de mobilier din lemn de esenţă tare create de Ciprian Manda şi bijuteriile delicate ale Angelei Ciobanu sunt câteva dintre detaliile prin care expoziţia “Un nou trend de lifestyle” vă va convinge să treceţi pragul Galeriei Subterane până pe 12 iulie.

Expoziţia Un nou trend de lifestyle este realizată de Revista Atelierul în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş.

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Ovidiu spune:

    Sunt student la arhitectura si mi-ar prinde bine sa particip la acest event. Sper sa ajung in timp util din coltul celalalt de Romania . :-D

    raspunde

  2. electra radu spune:

    Mi-ar fi placut sa vad si niste poze de la expozitie :).

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro