bookblog.ro

Mai bine era mortul vinovat!

Titlu: Vinovat fără vină
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2018
Traducere:
Numar pagini: 352
ISBN: 978-606-33-3103-9

Luna octombrie a fost o lună a romanelor polițiste pentru tine. După un maraton de romane nordice scrise de un singur autor, al cărui rezultat îl veți vedea în această toamnă, la rând au urmat, ca să rămânem în zonă (una de confort, pentru mine), tot romane polițiste. Iar pe această linie s-a înscris, cum altfel, o autoare pe care nu am mai citit-o de la începutul mileniului trei sau, mai degrabă, din mileniul trecut.

Da, oameni buni, este vorba de cel mai vândut autor de ficțiune din toate timpurile, nimeni alta decât creatoarea celebrilor Miss Marple și Hercule Poirot, faimoasa Agatha Christie, o autoare care se pare că și la noi se vinde la fel de bine ca în mai toate colțurile lumii, din moment ce este editată și reeditată pe bandă rulantă. [Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Aventură la Kremlin

Titlu: Dincolo de credință
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2012
Traducere:
Numar pagini: 544
ISBN: 978-606-609-403-0
Cumpara cartea

„Michael scoase un mic burghiu și își pregăti puțin spațiul de acțiune. Mecanismele din interior erau mari și, spre surprinderea lui, nu erau aproape deloc ruginite. Scoase din rucsac un drug de patruzeci și cinci de cm și îl fixă în mecanismul central.[…] Zăvorul începu să se miște și ușa se crăpă, mecanismul mișcându-se până când, în cele din urmă, cedă cu totul. Michael așeză zăvorul pe jos și apăsă mânerul mare și rotund. Ușa se deschise ușor. Din încăpere îi izbi un aer stătut. Michael observă că marginile ușii erau groase, iar ușa era acoperită cu o substanță asemănătoare cu catranul, evident pentru a bloca pătrunderea aerului. Când se deschise de tot, Michael lumină camera cu lanterna. I se tăie respirația. Susan ajunse lângă el și aproape că i se înmuiară genunchii în fața a ceea ce vedea.
- Dumnezeule mare! șopti ea.”
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

O altă față a vieții și a morții

Titlu: Numere
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2012
Traducere:
Numar pagini: 250
ISBN: 9786066091534

Aceasta nu este o carte fantasy. Da, descrierea de pe ultima copertă exact la un astfel de roman te duce cu gândul și da, abilitatea protagonistei nu este tocmai obișnuită. Însă Numere este de fapt o privire aruncată în viața copiilor pe care nu-i vedem. Pe care alegem să nu îi vedem. A copiilor care cresc mai mult pe stradă decât în case normale. Care se plimbă din orfelinat în orfelinat și de la un asistent maternal sau o familie adoptivă la alta. A copiilor ce își însoțesc parinții nu la supermarket, ci la cumparat droguri, iar mai târziu îi privesc pe aceștia murind de supradoze. A copiilor ce devin părinți la 15 ani sau care sunt uciși de traficanți înainte de a experimenta primul sărut. A copiilor ce își au viitorul sumbru scris pe frunte din momentul în care se nasc și care nu zăresc niciodată niciun colac de salvare de care să se prindă.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro