bookblog.ro

Omul care simte

Titlu: Omul care a cucerit timpul
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2017
Traducere:
Numar pagini: 447
ISBN: 978-606-33-1808-5

Romanul de debut al canadianului Elan Mastai este un amestec de umor, filosofie aplicată și realități alternative care te fac să te întrebi pe unde oare va mai ajunge omenirea.

Tom Barren trăiește într-o utopie tehnologică, într-un 2016 care nu îl împiedică să-și trăiască umanitatea cu sensibilitate și autoironie. Iar atunci când femeia de care se îndrăgostește, iar tatăl care îl consideră o dezamăgire se amestecă în această realitate care nu este chiar așa „utopică” pentru el și apasă butonul interior final, Tom Barren decide că e momentul să devină primul călător în timp, chiar dacă acest rol era destinat altcuiva. [Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

E greu să fii diferit

Titlu: Jurnalul complet adevărat al unui indian cu jumătate de normă
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2014
Traducere:
Numar pagini: 242
ISBN: 978-606-93631-71
Cumpara cartea

Uneori, când alegi o carte fără să știi prea multe despre ea, joci un joc foarte periculos. De câteva ori am pățit-o rău de tot și am dat peste niște cărți de-a dreptul plictisitoare (ca să nu spun groaznice), doar pentru că mi-a fost prea lene să caut câteva recenzii pe Goodreads și m-am bazat exclusiv pe designul coperții sau pe titlul promițător. Dar există și unele excepții – mai rare, ce-i drept –, acele suprize extrem de plăcute peste care dai din întâmplare, bazându-te pe intuiție, iar Jurnalul complet adevărat al unui indian cu jumătate de normă face parte dintre ele.

Cumpără titlul în engleză [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro