bookblog.ro

---

Nemira + Cardul de Cititor Feroce = 25 % reducere

Scris de • 15 January 2013 • in categoria Anunturi

Dacă tocmai faceți bugetul pentru cărți pe 2013 vă putem veni în ajutor cu o soluție pentru a economisi și a cumpăra mai multe cărți : Cardul de Cititor Feroce vă oferă reduceri la librării, edituri, ceainării și cafene.

Printre partenerii noștri se numără și Editura Nemira, providerul de fantasy. Îi iubești pe Stephen King, J R R Martin, Rodica Ojog Brașoveanu, Raymond Chandler ? Acum le poți cumpăra cărțile cu 25 % reducere.

Editura Nemira vă oferă numeroase ocazii de a folosi Cardul de Cititor Feroce, fie on-line (www.nemira.ro), fie într-una dintre cele peste 10 librării amplasate peste tot în țară la îndemâna voastră. Puteți alege dintre seriile de autor John Dos Passos, Frank Herbert, Louis Ferdinand Celine și mulți alții sau cărții din colecțiile SF, Byzantium sau amuzantele Ghiduri ale xenofobului. Să nu-i uităm pe cei mici pe care îi așteaptă surprize de la Nemi, editura dedicată lor.

În coșul meu se află 320 de Pisici negre , de Rodica Ojog Brașoveanu, Mașina timpului, de H G Wells, A doua venire, de Marian Truță, Țigara. Povestea unei seducătoare, de Didier Nourisson, o carte fascinantă despre obiceiurile noastre contemporane și , pentru romantica din mine, Sentimentul unui sfârșit, de Julian Barnes. Cu doar cinci cărți am economisit aproape 40 de lei, acum mă pot gândi ce altceva să mai bifez de pe lista de lectură. :)

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro