bookblog.ro

---

Noutăţi pe conştiinţe.ro

Scris de • 30 March 2010 • in categoria Anunturi

Pe conştiinţe.ro, continuă dezbaterile. Cauza? Un joc video cu temă religioasă, situat, se pare, între idioţenie şi blasfemie, marketing şi ceea ce se vrea a fi credinţă.

Între timp, Miriam ne face o introducere în hiperimperialism, hiperconflict şi hiperdemocraţie cu ajutorul lui Jacques Attali şi a Scurtei istorii a viitorului (acessul interzis pudicilor şi optimiştilor: "Lumea nu va mai fi decât o juxtapunere de singurătăţi, iar iubirea - o juxtapunere de masturbări."), iar Ştefan deznoadă iţele din Condiţia postmodernă a lui Lyotard.

Octav se ia de gât cu dl. Henri Bergson, apropo de teoria râsului şi de comicul de caracter din "iubitele manuale de limba română".

Iar dacă încă nu v-aţi hotărât dacă americanii îşi merită sau nu soarta, merită citită recenzia lui Silviu Petre la Colossus. The Rise and Fall of the American Empire.

Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

 1. Jen spune:

  pai, nu e situat intre nimic si nimic – este un filmulet la misto care face reclama unui joc. a vuit internetul despre el acum cateva luni si dupa aia a uitat toata lumea despre el (si nici jocul dante’s inferno nu mi s-a parut prea faimos).

  raspunde

 2. gxg spune:

  Hmm, link-urile din articol nu functioneaza…

  EROARE 404
  Pagina cautata nu exista.
  E posibil sa gasesti termenul cautat navigand prin arhivele blogului :

  raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro