bookblog.ro

---

Okian + Cardul de Cititor Feroce = 15% reducere

Scris de • 5 February 2013 • in categoria Anunturi, Recomandari

resized_IMG_6312Oamenii dragi și ocaziile speciale merită prețuite așa cum se cuvine. Totuși, se întâmplă uneori să nu găsim, în timp util, cadoul potrivit. Soluția e simplă: o carte. O carte este mai mult decât un dar, este un semn de prețuire, o dovadă de încredere față de cel căruia o dăruim, o amintire care trece testul timpului și al distanțelor.

Cu toate acestea, există momente când pur și simplu nu știm ce carte să alegem. La Okian, toate problemele își găsesc o rezolvare: cadoul perfect stă într-unul dintre cele cinci Giftcard-uri Okian disponibile ( în valoare de 50, 100, 150, 250 sau 500 de lei), iar garanția bucuriei pe care o aduci dăruindu-l este asigurată.

resized_Gift Card Okian (7)

Beneficiarul cardului poate alege dintre cele peste 1,5 milioane de titluri disponibile pe site-ul Okian, în format tipărit, digital sau audio: Cardul rămâne activ 24 de luni de la emitere, iar reducerea pe care o garantează se aplică sub formă de discount, din valoarea produselor comandate.

Cadoul perfect, se pare, e mai aproape decât credeai. Amintește-ți lucrul acesta, iar bucuria se dublează: tu scapi de grija cadoului nepotrivit, iar cineva drag se bucură de cărțile care-i fac viața mai frumoasă.

Pe deasupra, puteți să cumpărați cardul cu 15% reducere dacă utilizați Cardul de Cititor Feroce :)

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro