bookblog.ro

---

Revista de Povestiri + Cardul de Cititor Feroce = 15% reducere

Scris de • 13 February 2013 • in categoria Anunturi, Recomandari

resized_DSC_6833Eşti tot ce-ţi place să faci în timpul tău liber. Eşti lucrurile la care ţii, eşti prietenii pe care-i iubeşti, eşti cărţile pe care le citeşti şi poveştile pe care le spui mai departe. Cu fiecare pagină, cu fiecare pas, cauţi idei şi emoţii noi şi ştii că, de fapt, nicio poveste nu are sfârşit, pentru că poţi s-o iei oricând de la capăt.

Tot ce trebuie să faci e să te joci, iar şi iar.
Chiar dacă ştii toate ascunzătorile, de fiecare dată descoperi ceva altfel, pe cineva altfel. Citeşti printre rânduri, te pierzi printre gânduri, ale tale, ale altora, dar niciodată nu ajungi de unde-ai plecat. Ajungi mai departe.

Nostalgia şi plăcerea colecţionării de „drag” ne ajută să credem în cărţi şi reviste tipărite. Imaginaţia se păstrează-n cuvinte scrise ca s-o răsfoim de fiecare dată când ni se face dor.

Revista de Povestiri susţine joaca şi imaginaţia în scris şi se dă de-a dura să le primească lunar între paginile ei galbene cu motan mov. A împlinit deja un an şi 10 numere de toată frumuseţea de când stimulează lectura participativă şi complicitatea creativă a cititorilor. Ştie să anticipeze zâmbete şi interpretări nelimitate, ba chiar intuieşte şi continuări imprevizibile.

Cititorii feroce, cu cardul lor de onoare de la Bookblog, îşi pot cumpăra colecţia completă a numerelor din 2012 sau un abonament pe anul care tocmai începe. Cu o reducere ispititoarrrre de 15%.

La atac!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro