bookblog.ro

---

Schimb de Cărţi Bucureşti la Operetă

Scris de • 5 November 2010 • in categoria Anunturi

Duminica aceasta Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" aniversează 60 de ani de la înfiinţare, aşa că vom sărbători împreună, chiar în Bistro-ul Operetei, de la ora 14:00. Ascultăm muzică frumoasă, schimbăm câteva cărţi şi ne facem liste pentru cele două târguri care bat la uşă. Câteva detalii în plus găsiţi aici.

Citeste cele 7 COMENTARII si spune-ti parerea!

 1. Simona spune:

  Eu nu am cont pe facebook si nu gasesc detaliile.

  raspunde

 2. Carmen spune:

  Eu nu prea înțeleg care-i faza cu schimb de cărți. Nu mai bine ne ducem la bibliotecă, să împrumutăm una, dacă nu avem bani, iar întâlnitul să fie pentru a discuta de o carte? Mai multe Book Talks, mai puține prostioare dintr-ăstea de socializare ieftină.

  raspunde

  • Raluca Alexe spune:

   Ma bucur ca iti place BookTalks dar nu inteleg cu ce te deranjeaza existenta Schimb de Carti, atata timp cat nimeni nu te forteaza sa vii :).

   Celor care vin in fiecare luna nu li se pare o socializare ieftina; poate datorita faptului ca majoritatea discutiilor pe care le purtam sunt despre carti.

   raspunde

   • Carmen spune:

    Am vorbit doar despre inutilitatea ”schimb de cărți”, nu că m-ar deranja. Deci până la urmă nu despre schimb efectiv de cărți este vorba, hai că m-am lămurit și eu, ci despre discuțiile despre cărți în cadrul acelor încrucișări, și ele distractive pentru unii. Mult mai bine :). Poate vin. Nu că m-ar invita cineva, lol.

    raspunde

    • anca giura spune:

     …filozofic privind, ,,ecleziastic”, totul e inutil atunci. Totul, nimic n-are sens din ce e omenesc…. şi ,,scuză-ne” că nu ţi-am făcut o invitaţie personalizată aşa cum ai merita.:)

 3. anca giura spune:

  N-o văd ca pe o ,,socializare ieftină”. Într-o lume postmodernă însingurată, ideea mi se pare foarte bună. Mai ,,ieftină” şi mai sedentară e socializarea prin ecran. Nu te obligă nimeni să mergi, darămite să vorbeşti despre cărţile x sau y. Există atâtea alte o mie de subiecte de abordat.( Dar dacă zici tu că e mai bine să stăm acasă… Poate că nici mersul la teatru n-are farmec, există înregistrări la urma urmei.) Într-un cuvânt, un schimb de cărţi e mai… viu.

  raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro